1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez adox, Czerwiec 4, 2011.

  1. adox

    adox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Dziś pograłem z 5h na xie no i potem go wylonczylem i po 10 min wlonczylem no i ekran xboxa sie wlancze i dalej sie nic nie wlacza tzn X sie nomralnie kreci na zielono ale nie ma menu dalej co sie dzieje?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Wicekroys

    Wicekroys Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2011
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Myszków
    Po pierwsze popraw ortografie :) Po 2 sprawdź czy masz wszystkie kable podłączone.
     
  4. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Jak kolega wyżej pisze sprawdź kabel może się poluzował.
     
  5. adox

    adox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale jakim cudem jak wlancza sie białe tło z X a potem nic...
     
  6. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Na 80% to nie kable , masz dysk zakładam że tak , wyciąg go i zobacz , prawdopodobnie dysk ci padł
     
  7. adox

    adox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale mam przenosny tzn dysk nie od microsoftu odlonczylem i nadal.
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12089
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    no to zapewne pamięć ram
     
  9. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    hmm , dziwne czyli masz arcade bez dysku i jeszcze jedno fat czy slim , widziałem już takie rzeczy kiedy dysk miał baad sektory i nie odpalał , ale po wyciągnięciu dysku wszystko się włączało , kartę pamięci wyciąg wszystko co związane z pamięcią
     
  10. adox

    adox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  11. adox

    adox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no wyciognolem zaraz wam powiem mam fata premium
     
  12. adox

    adox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    juz działa dzieki za pomoc
     
  13. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    No i co było nie tak ?
    Pomogłem naciśnij dziękuje ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum