1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox Probrlem z Padem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bartekssj5, Kwiecień 1, 2013.

  1. bartekssj5

    bartekssj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam posiadam Xboxa białego i kupiłem pada czarnego ale konsola go nie widzi czytałem na necie że trzeba sparować i tak zrobiłem i nic się nie dzieje dalej proszę o radę jak to zrobić żeby zadziałał
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Wcisnac guzik synchronizacji na konsoli oraz padzie przez 3s.

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. bartekssj5

    bartekssj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No właśnie to zrobiłem i nić to nie dało pad się świeci na zielono i nic
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    To nic wiecej nue zrobisz. Po wcisnieciu powinien ring sie kręcić

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  6. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    wcisnij guzik na padzie i w konsoli i trzymaj wciśniete przez chwilę. I na padzie to taki malutki guzik koło przycisku LB
     
  7. bartekssj5

    bartekssj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ha ale oby 2 przyciski naraz mam przytrzymać na padzie i na konsoli
     
  8. bartekssj5

    bartekssj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak zrobiłem i nic Na padzie migają 4 światełka
     
  9. bartekssj5

    bartekssj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Udało się zdjołem przedni panel i okazało się że pęknięty był przycisk i nie dochodził do guzika wcisnełem i od razu pada wykryło wielkie dzięki jesteście najlepsi :D
     
  10. bartekssj5

    bartekssj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A i jeszcze jedna pytanko ściągałem z neta Bastion Grę i zajmuję ona podn 500Mb jak nagrać ją żeby pograć na konsoli
     
  11. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Nie pisz post pod postem tylko używaj opcji edytuj posta i gry na xboxa jaką od 7 do 8 giga także nie wiem co to za gra i wogóle to jaką masz przeróbkę
     
  12. bartekssj5

    bartekssj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Posiadam Lt 2,0 i to jest gra z Live Arcade
     
Wczytywanie...

Poleć forum