1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox przerobiony bez dysku a GTA V

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez akson123, Wrzesień 18, 2013.

  1. akson123

    akson123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam xboxa arcade bez żadnego dysku z przeróbką na gry xdg3. Ściągnąłem i wypaliłem wg. instrukcji z tego forum Gta V na dwóch płytkach ale mi tu wszędzie piszą, że trzeba pendrive lub dysku twardego na 1 płytę.

    POMOCY NIE MAM ŻADNEGO PENA ANI DYSKU TWARDEGO XBOXOWEGO (mam tylko dysk przenośny czy można go wykorzystać jako nośnik do instalacji tych tekstur) JESTEM ZDESPEROWANY I ZROBIE WSZYSTKO!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Tak, może być dysk na USB. Przygotujesz go w ustawienia - pamięć.

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  4. akson123

    akson123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Super! Dzięki za odp ale i tak chyba już dziś nie pogram. Xbox nie odczytuje nagranych płyt :(
    zrobiłem wszystko jak w poradnikach dot. Wgrywania firmware do juhasa pod konkretne płyty do tego wszystkie ustawienia sprawdzone w 100% a płyty i tak nie działają. Chyba lepiej było zainwestować w rgh a nie w to gówniane na płyty
     
  5. xboxforu

    xboxforu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2013
    Posty:
    31
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    ale nie odczytuje tzn co sie dzieje
     
  6. akson123

    akson123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dla pierwszej płyty jest czarny ekran na chwilę potem błąd o przeczyszczeniu ściereczką itp dla drugiej jak dam graj zaczyna się kręcić kółeczko wczytywania na 1-2 s i wyskakuje ten sam błąd co w DVD1.

    //edit
    odpiszę jutro bo idę już spać. nie mam do tego siły już dziś.
     
Wczytywanie...

Poleć forum