1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox przerobiony , gra nagrana a nie chce chodzic . HELP !

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Krystian Pietrzak, Sierpień 29, 2011.

  1. Krystian Pietrzak

    Krystian Pietrzak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam , przerobilem kilka dni temu xboxa i nagralem plytke tak jak kolega kazal , tylko ze jest problem , on nagrywal tak na starym softcie a z tego co slyszalem czym nowszy soft tym trudniej nagrac . HELP !!!

    Oto instrukcja nagrania od kolegi:

    Przed każdym wypaleniem gierki na płytkę należy:
    1. Sprawdzić ją w Abgx360
    Jeśli wyskoczy: Stealth check passed! - gra nadaję się do nagrywania
    Jeśli wyskoczy: Stealth status is uncertain - gra nie nadaję się do nagrywania
    2. Gry nagrywamy programerm ImgBurn, zawsze wypalając plik .dvd a nie .iso


    Zrobilem wszystko tak jak tu pisze ale nie chce chodzic gra , jak wkladam do xboxa to pisze ze wczytuje czy cos takiego a po chwili tylko otworz naped nie ma nigdzie zeby grac , licze na wasza pomoc , z gory dziekuje
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. lukanio913@wp.pl

    lukanio913@wp.pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białaczów
  4. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  5. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    wina starej przerobki lub plyta jakosciowo slaba
     
  6. Krystian Pietrzak

    Krystian Pietrzak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Xbox 360 ELITE 120GB HDD , jaki ixtrame nie mam pojecia , gra Def Jam Icon , Verbatim 8.5 , i nie rozumiem pytania kolegi wyzej jaka przerobka , moga byc jakies inne przerobki xboxa zeby grac na piratach ?
     
  7. boruch

    boruch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jaka wersja przeróbki, wiadomo, że jedna wersja softu wgrywanego w napęd od np. 2009 musi się zmienić w porównaniu do 2011, bo przecież M$ też nie śpi i wprowadza nowe zabezpieczenia, możesz mieć przeróbkę LT+ 1.61 lub 1.9, 1.91 itp.
     
  8. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Oddaj komuś żeby wgrał ci lt+ 1.91 i nie będziesz miał problemów
     
  9. Krystian Pietrzak

    Krystian Pietrzak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wiem tyle ze jak przerabialem to typ wgral najnowszego softa
     
  10. Krystian Pietrzak

    Krystian Pietrzak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  11. Krystian Pietrzak

    Krystian Pietrzak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    moze znacie sposob nagrywania na najnowszym softcie?
     
  12. Krystian Pietrzak

    Krystian Pietrzak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    pomoze ktos w koncu ? co robic help ! ! !
     
  13. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    a co ci nie dzialala za gra wina bedzie za niskiej przerobki raczej lub plyty jakosciowo slabej obniz wave gry i wtedy nagraj ale taka gra na live sie juz nie nadaje
     
  14. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12094
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Zmień nagrywarkę,to jej wina, oczywiście przy nagrywaniu wybierasz mały pliczek z rozszerzeniem .dvd
     
Wczytywanie...

Poleć forum