1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox przycina

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez ghost131, Marzec 1, 2009.

  1. ghost131

    ghost131 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Mam Xbox 360 z napędem Benq i mam problem bo jak gram np. w Pes'a 2009(Kopie) to czasami mi przycina.Kupiłem już dysk i czekam ,aż mi przyjdzie.
    Czy to coś pomoże ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. neMeSIz

    neMeSIz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2008
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    sam sobie odpowiedziles na to pytanie heh to te kopie :) jak spiracisz gierke na jakeijs szajskiej plytce to tak jest, moge cie pocieszyc ze robie identycznie :) biore najtansze plytki oczywiscie sprawdzone()w moim przypadku maxelle), ktore nagrywam bez problemu i je instaluje na dysku konsolki, potem mozna grac bezproblemowo i laserka nie meczysz ^^
     
  4. ghost131

    ghost131 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    neMeSIz no wiesz ja wypalam na verbatimach. Więc to szajstwo nie jest.
    Niedawno zmieniłem dashboard'a i po tej zmianie to zauważyłem.
     
  5. falcon

    falcon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bielsko Biała
    pr*9zyjdzie dysk,.zgrasz... i bedzie Git,,,,,,,,, a może.. masz brudny laser?.. albo ze złą prędkoscia wypalasz??
     
  6. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    nic z tych rzeczy,niektore gierki maja czasami krotkie scinkio(chociazby te wredne gta4-.-) na dysk zainstalujesz to itak beda ale juz mniejsze i rzadziej
     
  7. ghost131

    ghost131 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    falcon dobrą wypalam :).
    Zobaczę co będzie z dyskiem.
     
  8. neMeSIz

    neMeSIz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2008
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a verbatim to niby ********* plytki sa ? pheh wszystkei nagrywane plyty traca na jakosci czy tego chcesz czy nie, tak nawiasem mwiac verbatimy tez niektore pochodza z dupnych dostaw poczytaj sobie ^^ ale pociesze cie ze z dyskiem bedize ok
     
  9. ghost131

    ghost131 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    sory Panowie ,że tak późno ,ale nie miałem czasu odpisać.
    Z dyskiem problem trochę się zmniejszył ,ale tylko ,,trochę''.
     
  10. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    to norma,pograj w gow2 jak jest wiecej akcji na ekranie...
     
  11. ghost131

    ghost131 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Akurat GOW2 mi się nie tnie.
     
  12. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    a mi tnie;] byc moze zalezy to od roznych czynnikow ktorych sami niezrozumiemy .
     
  13. Doom3d

    Doom3d Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Skorzystam z tego tematu ,bo nie opłaca się zagładać nowego. Mam trochę podobny problem, mój xbox nie wiem czemu ale przycina się co jakiś czas (nie zawsze) gdy gram od dłuższego czasu 2-3g. Najczęściej w momencie gdy coś się ładuje.
     
Wczytywanie...

Poleć forum