1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox rgh gry na 2 płytach problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tazi220, Grudzień 21, 2014.

  1. tazi220

    tazi220 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Mam xbox'a rgh 4gh slm do tego podłączony dysk zewnętrzny 250 Gb.
    Rozchodzi się o to, że jak dotąd wszystkie gry wrzucałem na dysk i działały bez problemu, w końcu pobrałem wiedźmina 2 wrzuciłem go jak pozostałe gry na dysk zew. gra się odpaliła doszedłem do końca 2 aktu i wykskuje napis włóż 2 płyte. I w tym jest właśnie problem, co tu zrobić, żeby konsola automatycznie wczytywała 2 płyte ? Da się w ogóle to zrobić na dysku zewnętrznym ? Moze potrzebuje dysku wewnetrznego w konsoli do grania w gry na 2 płytach ? W jakim formacie mają byc gry 2 płytowe xex, god ?? Jak to wyszto doprowadzić do ładu :)
    Pomocy ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Bugal

    Bugal Banned

    Dołączył:
    Maj 24, 2014
    Posty:
    202
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Grójec
    Wiem tyle że na dysku zewnętrznym możesz zrobić sobie osobną partycję jeżeli nie masz wewnętrznego. ;)
     
  4. tazi220

    tazi220 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tyle to sam wiem ;) to mi nadal nic nie pomaga
     
  5. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jak nic nie pomaga ? Wchodzisz do oryginalnego dasha i wchodzisz w pamiec masowa tam masz wykryte urzadzenie usb i dajesz dostosuj i wybierasz 32gb i utworzy Ci na tym hdd ukryty folder Xbox i tam mozesz wrzucac contenty itd. przez menadzera plikow w fsd3, partycja ta sie nazywa USBMU0 jak dobrze pamietam ;)
     
  6. tazi220

    tazi220 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    w takim wypadku to może pomuc ;)
     
  7. drzazga78

    drzazga78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    42
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    czy utworzenie w ten sposób dodatkowej partycji usunie mu wszystko co miał do tej pory nagrane na zewnętrznym FAT32 ?
     
  8. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Nie, jak da dostosuj to nie pokasuje, przynajmniej mi nic nie pokasowalo ;)
     
    1 osoba to lubi.
  9. Pat80

    Pat80 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2012
    Posty:
    197
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Iława
    Wiedzmin z tego co pamiętam to gra dwupłytowa która nie ma Content'u ... po prostu dwie płyty przerabiamy i umieszczamy w Disc 1, Disc 2 ... było wiele tematów na forum z tym związanych. Polecam dział RGH, bo takich gier jest więcej, chociażby Max Payne


    orso// Poprawiono tytuł gry. :D:D
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Grudzień 30, 2014
  10. tazi220

    tazi220 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobra panowie poradziłem sobie sam konsola automatycznie zmienia płyty :)
    Chodziło o dobre ustwienie ścieżki do gry! Miałem wybrany zły folder i zamałą głębokość ścieżki
     
  11. jbrobert

    jbrobert Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 11, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Proszę o pomoc w uruchomieniu gier na 2 dvd typu watchdog ,ghost recon modern warfare .Chciałbym to wszystko odpalać z dysku zewnętrznego .
     
Wczytywanie...

Poleć forum