1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox rgh nie widzi dysku zewnetrznego

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Gawlik, Czerwiec 28, 2012.

  1. Gawlik

    Gawlik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2012
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Panowie jestem swiezyyyymmmm posiadaczem rgh i wszystko dopiero ogarniam... probowalem skopiowac sobie gre z xboxa 1 crasha ale konsola nie widzi mi dysku zewnetrznego... i co ja robie juz zle? musi byc dysk jakos sformatowany ? mam na nim dwie partycje zadnej nie widzi ...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Podłącza go do xboxa, w oryginalnym dashboardzie idz do ustawien, pamiec masowa czy jakos tak i tam powinno sie dac sformatowac twój dysk pod xboxa

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk
     
  4. Gawlik

    Gawlik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2012
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a jak zalczyc oryginalny dash? z automatu mi leci free style
     
  5. magiks33pl

    magiks33pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    139
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    wciskasz srodkowego x na padzie i dajesz wyloguj caly czas trzymajac RB a co do dyskow zewnetrznych to musi byc w formacie fat32
     
  6. Gawlik

    Gawlik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2012
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a jak usunac z roota folder z gra ;p ktory zainstalowalem z plytki . bo nie moge normalnie..

    edit oki juz ogarniam cos :D, zastanawia mnie tylko to ze gdzies na forum chyba w poradniku poczatkujacego rgh zeby porobic sobie w hdd1 foldery gry xbox 360/ gry xbox 1, a teraz wyczajilem ze gry mam wrzucac na twardy do folderu content pozniej 00000000 itd to po co tamte foldery ;p, zainstalowalem sobie do jedengo gre skyrim z plytki czyzby po to ? do gier onstalowanych z plytki ?

    Hmmm a jest jakis sens uzywac oryginalnego dasha skoro mam bajeranckiego fsd B-) hehe. Mam problem z odpaleniem gier z xboxa 1. Przerobilem na god i wrzucilem do katalogu xbox... fsd widzi gry mam dwie, startuja ale wyskakuje blad ze ta gra jest na starego.xboxa i zeby wejsc na strone microsoft... i jest X i jakis kod bledu i chyba A i kod bledu :)

    Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2

    panowie pomocy !!! sformatowalem dysk programem easus partition a fat 32 ca;y dysk 640 gb i mi go fsd nie widzi w menager ;(
     
  7. Haremhaton

    Haremhaton Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2011
    Posty:
    104
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jeżeli gra jest przerobiona do GOD i wrzucisz ją do katalogu content/00000000000000/media ID gry, to będziesz mógł ją odpalać również z oryginalnego dasha w RGH. Więcej chyba niczego to nie daje.
     
  8. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Zrób tak jak mówią inni. Sformatuj pod oryginalnym dashem NXE. Jeśli dysk jest dobry , będzie napewno widoczny w FSD.

    A co do gier ze "starego xboxa" to po pierwsze MUSISZ mieć zamontowany oryginalny dysk M$. Jeśli go nie masz to ..... pupa.
    Jeśli go masz to na 2 partycji musisz mieć zainstalowany emulator. Wtedy stare gierki powinny działać.
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie musi byc oryginał, wstarczy ze jest podpiety pod port dysku dla xbox. Oczyeiscie dograny emulator

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  10. Gawlik

    Gawlik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2012
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a jak zainstalowac poprawnie ten e,ulator ? krok po kroku ? i gdzie go dorwac najnowszego, mam oryginalny dysk w konsoli microsoftu.. probowalem sformatowac spod nxe ale wyskakuje blad i mozna tylko wyjsc,
     
Wczytywanie...

Poleć forum