1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XBOX RGH nie włącza się :/

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dabi123, Luty 11, 2014.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. dabi123

    dabi123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2013
    Posty:
    87
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam.

    Przed chwilą przesyłałem przez ftp Call Of Duty Ghosts i nagle zaczęło się tak dziwnie przesyłać ... w FSD było ftp status i raz pisało connected a raz 1mbs ... czyli tak jakby się przesyłało i rozłączało... Wcisnąłem przycisk GUIDE na padzie i białem okienko wyskoczyło ale nic więcej ... Wyłączyłem konsolę przyciskiem na konsoli ;)

    Teraz jak włączam to długo się bootuje i wyskakuje logo xbox i dopiero po długiej chwili, że mój profil jest zalogowany ... czekam i czekam ale nic sie nie dzieje :/

    Proszę o pomoc :(



    Edit:
    FSD się uruchomił ale bardzo długo się uruchamiał i dalej jak wciskam GUIDE to jest tylko białe okienko i nic nie mogę zrobić :( Dodam, że godzinę temu było wszystko ok :/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miałem podobnie wczoraj, wyłącz konsolę, odłącz na minutę z prądu i włącz. Powinna się normalnie odpalić.
     
    1 osoba to lubi.
  4. dabi123

    dabi123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2013
    Posty:
    87
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ok ;) właśnie tak robię .




    Dalej tak samo :/
     
  5. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  6. dabi123

    dabi123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2013
    Posty:
    87
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ok. Spróbuję :)


    Tylko FSD się włącza ale baaaaardzo długo z minutę ;).... Spróbuję wyczyścić pamieć podręczną jeszcze :)
     
  7. dabi123

    dabi123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2013
    Posty:
    87
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    ooo ... nic nie zrobiłem .. zostawiłem tylko odpalonego przez chwilę FSD i spoko jest :D .... czyli po prostu zamulił przez chwilę ;DD dziękuję Ci za odpowiedzi :)

    Temat do zamknięcia :)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum