1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox rgh wewnetrzny dysk jaka pojemnosc

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ziko1313, Listopad 30, 2013.

  1. ziko1313

    ziko1313 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam jestem nowy także proszę o możliwą największą łopatologie:)

    Mam xbox 360 slim 4gb + rgh +wd 500gb jako dysk zewnetrzny. Teraz aby zagrać w lepsze gierki jak GTA V lub Battlefield 4 trzeba jedną płytę wgrywać na dysk wewnętrzny konsoli. Niestety na te wewnętrzne 4gb niewiele sie zmieści. Podłączanie przystosowanych pendrive też na niewiele się zda... i tu moje pytanie czy mogę dokupić sobie jakiś dowolny dysk twardy i używać go jako 'wewnętrznego' dysku konsoli? ( oczywiście przy podłączonym dysku zewnętrznym). Jeśli tak to ile mogę z tego GB wyciągnąć i czy może to być dowolnej marki dysk czy tylko te serie WD SKORPIO czy BLUE - te które są opisane na forum?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Jak masz RGH to polaczysz wewnątrz każdy dysk 2,5" na SATA do 2TB

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
     
    1 osoba to lubi.
  4. ziko1313

    ziko1313 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    i mogę go podłączyć normalnie do środka konsoli ( tylko zapewne będę potrzebował jakiś koszyczek od microsofta ) i po przystosowaniu będzie on normalnie wykrywany jako wewnętrzna pamięć konsoli ? obojętnie czy sata czy sata II?
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1112
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Obojętne, nawet bez obudowy go włożysz.

    Wysłane z mojego GT-I9001 przy użyciu Tapatalka
     
    1 osoba to lubi.
  6. ziko1313

    ziko1313 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzięki wielkie - KOSZ
     
Wczytywanie...

Poleć forum