1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox saving card (giga)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez michalziom29, Kwiecień 11, 2011.

  1. michalziom29

    michalziom29 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2011
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam! zastanawiam sie czy 4GIGA wystarczy na zwykle granie tylko zeby zapisac stan gry, bo przez internet nie bede gral i czy 4 giga to wystarczajaco? dziekuje! :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. grzesiuzz

    grzesiuzz XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2008
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nowy Sącz/Szczecin
    będzie, aż nadto wystarczające, nawet 256 mb by Ci wystarczyło :)
     
  4. DeadWarrior

    DeadWarrior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2011
    Posty:
    412
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Zapisy gier mają po kilka mb więc starczy na jakies demo etc.
     
  5. michalziom29

    michalziom29 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2011
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dzienki..a przy okazji ..jesli nie mam internetu na xbox'sie to update na dash board nie beidze? i itp
     
  6. zorro262

    zorro262 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Roscommon
    jak bedziesz chcial w nowosci zagrac ktore chca nowego dasha to bedziesz musial kablem podlaczyc albo na pendrive zgrac dasha nowego bo inaczej w nowki nie pograsz ; )
     
  7. michalziom29

    michalziom29 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2011
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    aha...rozumiem..ale kabel moze byc taki co idze do kompa nie? (nie mam xbox'a jescze wiec niewiem :p)
     
  8. ramoon

    ramoon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2010
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
    Nawet tej karty pamieci nie potrzebujesz...wystarczy ze podepniesz markowego pena 4gb np KINGSTON i skonfigurujesz go z Xbox'em i bedzie hulac ze az milo
     
Wczytywanie...

Poleć forum