1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox się nie uruchamia.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Mathew17, Październik 4, 2010.

  1. Mathew17

    Mathew17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześć, mam problem z moją konsolą. Ostatnio chciałem sobie zagrać w Fifę 10 na xBoxie. Włączał konsolę jest ta prezentacja xBox 360 wraz z logiem i ... nic.
    Na tym momencie zatrzymało się, czekam, czekam i nic. Włączałem ponownie konsole parę razy i nadal nic się nie dzieje.

    Mam do was pytanie, co się stało z moją konsolą?

    Mój xBox: xBox 360 Limited Edition 250GB.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Krawol

    Krawol Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    1001
    Polubienia:
    114
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa | Otwock
    na logu ci sie zatrzymuje? czy na dashbordzie? jak sie loguje ale nie moze>?
     
  4. Mathew17

    Mathew17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. Mathew17

    Mathew17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Wyjmij HDD i spróbuj odpalić xboxa
     
  7. ptwqk

    ptwqk Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ja bym nie chcial straszyc ale mi piszczenie z konsolki wydobywalo sie gdy byr rrod (konkretnie bo zrobilem male zwarcie-nic wielkiego):D
     
  8. w@wRzYn

    w@wRzYn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2010
    Posty:
    160
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kielce
    proponuje zgrać jakoś nowego dasha, albo spróbować z wyjętym dyskiem. A jaki jets ten pisk wyjaśnij coś więcej. Długi,krótki,pulsujący głośny,cichy powiedz coś o tym!
     
  9. mucioo

    mucioo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    Może warto zacząć od dwóch banalnych zabiegów.

    1. Upewnij się, że nie masz włożonej płyty (jak masz autostart i ma problem z odczytem to tak się może dziać).
    2. Odłącz konsolę całkowicie od źródła zasilania na chwilkę dłużej (5 minut) i spróbuj odpalić ją.
     
  10. Mathew17

    Mathew17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niestety nie zadziałało. Cały czas to samo.
    Są to takie piski krótkie. Coś jakby laser czy coś, nie wiem dokładnie.

    Jeśli wyciągnę dysk to gdzie np gry będą zapisywały zapisy?
     
  11. sajdorr

    sajdorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    938
    Polubienia:
    78
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    P-ce
    co za głupie pytanie, wyciągnij dysk i sprawdz czy działa.
     
  12. Mathew17

    Mathew17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A mogę wiedzieć gdzie ten twardy dysk jest i jak wygląda?
    Czy jesli sciagne obudowę to tracę gwarancje?
     
  13. fifi1000

    fifi1000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Głogów
    Twardy dysk znajduję się na samej górze konsoli, masz tam taki przycisk wciśnij go i pociągnij do góry proste? ;)
     
  14. Mathew17

    Mathew17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tylko że:

    [​IMG]

    a u mnie:
    [​IMG]

    Nie ma umnie dysku na górze, jak w 1 obrazku.
     
  15. kamel12345

    kamel12345 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2009
    Posty:
    180
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mogłeś napisać że masz slima.
    Miałem taki sam błąd ale u mnie po 20 sekundach wyskoczyło E64- błąd zasilania. Mój xbox "gryzł się z telewizorem".
    Zrobiłem tak odpiąłem kabel z tyłu TV włączyłem konsole i podpiąłem kabel przy włączonej konsoli - wtedy działało. Ostatecznie zmieniłem TV i jest git :D
    Ewentualnie sprawdź czy kable dobrze podpięte bo może coś nie łączyć.
     
Wczytywanie...

Poleć forum