1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox sie nie włącza pomocy!!!!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez radoslaw17@interia.pl, Styczeń 8, 2011.

  1. radoslaw17@interia.pl

    radoslaw17@interia.pl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Morąg
    Siema. Kupiłem używanego xbox-a 360 z zapewnieniem że się włącza. Niestety konsola po naciśnięci start zapala tylko śrotkąwa diodę na zielono i na tym koniec, nie ma tego wirującego kółka. Konsola też nie pokazuje obrazu ani dzwięku, oraz nie łapie pada.
    Testowana na:
    1x TV
    1x LCD
    2x zasilacz
    2x kabel av/scart
    2x pad przewodowy i bezprzewodowy
    Czy wie ktoś może jaka jest tego przyczyna? proszę o pomoc.
    Nie piszcie postów typu szykaj w google, już było. bo szukałem i nic nie znalazłem.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    podlaczales przez hdmi czy zwyklym kablem?
     
  4. radoslaw17@interia.pl

    radoslaw17@interia.pl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Morąg
    zwykłym bo to starsza wersja arcade bez hdmi
     
  5. castomoto

    castomoto Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2010
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    krk :)
    ja tak miałęm gdy kabel był nie dopięty albo twój jest po prostu uszkodzony
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  7. radoslaw17@interia.pl

    radoslaw17@interia.pl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Morąg
    a i w konsoli nie świeca żadne czerwone diody.
     
  8. darnokPL

    darnokPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rymanów
    Może coś zasilacz przerywa? (czyt podpis)
     
  9. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  10. radoslaw17@interia.pl

    radoslaw17@interia.pl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Morąg
    Testowałem na dwóch kablach. a nie wiecie czemu swieci tylko jedna dioda startu i żadne kółko się nie kręci??
     
  11. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Gpu uszkodzony lub ana. Tak czy siak nie pograsz na tej konsoli:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum