1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox się nie włącza tylko cały czas chodzi

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Famous, Listopad 28, 2014.

  1. Famous

    Famous Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2012
    Posty:
    843
    Polubienia:
    68
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    Siema, nie wiem co się stało ale zawsze było ok a wczoraj wylaczam xa i poszedłem wróciłem po godzinie a on cały czas w środku pracował i co jakiś czas migala dioda , dzisiaj to samo żeby go wyłączyć skutecznie musze przytrzymać przycisk power
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. CozzY

    CozzY Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2013
    Posty:
    415
    Polubienia:
    108
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Luboń
    Może masz włączone pobieranie w tle i akurat coś dużego ściąga. Dlatego się nie wyłącza. Strzelam.
     
  4. wojek_gacek

    wojek_gacek XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2008
    Posty:
    661
    Polubienia:
    151
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    BB
    Powiem Ci ze jestem w programie preview i chyba z niego zrezygnuje bo tez mi się różne dziwne rzeczy dzieją z konsolą.

    @up napisał ze mu mruga caly czas dioda czyli wyglada na to ze konsola nie chce sie wyłączyć po prostu

    Myślę ze pomoże Ci wyłączenie opcji instant on.
     
  5. Famous

    Famous Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2012
    Posty:
    843
    Polubienia:
    68
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    Ale w 360 nie ma instant on
     
  6. fanhorizon

    fanhorizon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 5, 2014
    Posty:
    98
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Pobieranie w tle masz włączone i tyle.
     
  7. wojek_gacek

    wojek_gacek XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2008
    Posty:
    661
    Polubienia:
    151
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    BB
    Kurde sory nie do czytalem ze mowa jest o 360... sorki mysle tak samo ze jak kolega wyzej włączyłes sobie pobieranie w tle...
     
  8. skoku8

    skoku8 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2013
    Posty:
    37
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Regut
    Sorry za mały odkop ale również mam podobny problem z konsolą co autor tematu. Pobieranie w tle na bank mam wyłączone, a konsola nadal pracuje po wyłączeniu jej czy to padem czy nawet przyciskiem. Dioda w przycisku się nie świeci ani nie miga, tylko na zasilaczu świeci się na zielono. Nie dzieje się tak zawsze ale ostatnio coraz częściej. Jest to Slim (fabrycznie był z dyskiem 250GB). Czy wina może leżeć po stronie zasilacza ? Czy raczej konsola się kończy? Miałem dwa slimy wcześniej i nigdy nie miałem takiego problemu. :/
     
  9. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Wyłącz chmurę w ustawieniach pamięci
     
  10. skoku8

    skoku8 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2013
    Posty:
    37
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Regut
    Czy ta chmura została "włączona" jakoś po ostatniej aktualizacji? Nigdy z niej nie korzystałem, a zauważyłem, że problem nasilił się po aktualizacji. Nie posiadam też aktualnie Golda więc nie wiem czy to działa bez niego :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum