1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XBOX sie nie włącza

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez michaello951, Wrzesień 12, 2013.

  1. michaello951

    michaello951 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Krosno
    Witam mam x-sa elite z przerobka rgh i mam taki problem ze jak wlaczam konsole to pojawia sie ekran ładowania dasha i konsola sie resetuje i tak sie dzieje gdzies przez godzine czasu i czasem sie uda ze sie wlaczy a czasami nie, a jak juz sie wlaczy, uruchomie gre to pogram niecale 5 min i znowu sie resetuje.
    Czekam na odpowiedzi, dzieki z gory
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. koloboro

    koloboro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2013
    Posty:
    87
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    RGH do sprawdzenia.
     
  4. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2717
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Wypnij dysk twardy najpierw, zobacz czy jest różnica i jeśli masz gwarancję to reklamuj rgh.

    Wysłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 4
     
  5. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
    Jaka wersja konsoli? Masz dysk twardy i jaki (Wewn. czy USB). Zobacz czy tak samo się dzieje po wypięciu Dysku.
     
  6. michaello951

    michaello951 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Krosno
    No konsola to fat wersja elite jasper, gry mam na dysku zewnetrznym, to jego mam wypiac czy dysk twardy konsoli?
     
  7. dadas123456789

    dadas123456789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    173
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    wypnij wszystko , odpal samą konsolę
     
  8. michaello951

    michaello951 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Krosno
    Wypiałem dysk zewnetrzny i hdd i gdy wcisne przycisk uruchamiania to sie dalej resetuje albo sie wyłaczy przy włączaniu, Tylko dziwne jest to, ze przez wakacje konsola nie była uruchamiana i 3 dni temu ją pierwszy raz włączyłem to działała normalnie az mnie to troche zdziwiło grałem przez 2 dni w gta wszystko git, dzisiaj chce uruchomic problem powrocił..
     
  9. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
    1)Wcisnij i trzymaj guzik synch na konsoli i ja wczacz, guzik synch trxymaj jeszcze przez pare sekund puki boot nie wskoczy i logo xbox 360.
    2)na wylaczonej konsoli i padzie wylaczonym na padzie wcisnij Y i RT trzymaj je poczym wlacz konsole z pada guzikiem guide. Guziki Y i RT takze trzymaj dopuki nie wskoczy boot i logo xbox360.
    To tan na poczatek, jesli nadal beda problemy befziemy myslec dalej. Na jakiej plycie jest konsola i jakie rgh madz rgh1 czy Rgh2

    Wyciapane z SGS+ i9001 za pomocą Tapatalk4
     
Wczytywanie...

Poleć forum