1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox się psuje czy co ??

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Koksu92, Sierpień 10, 2010.

  1. Koksu92

    Koksu92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Brzeg
    Witajcie dziś poszedłem do kumpla pograć na xboxie bo miał wolny TV. Jak graliśmy to jakiś czas się wyłączał Xbox i świeciły te 3 czerwone lampki jak wyłączyłem i włączyłem to było ok i po jakimś czasie było od nowa. Nie wiem czy już kopać grób dla x'a czy co ?! konsola gorąca nie była. Czytałem na forum, że to może być spowodowane tym, że kabel zasilający nie był dobrze wsadzony do konsoli i do tego akumulatora (czy jak się to tam nazywa)

    Proszę o pomoc bo konsola nie dawno przyszła a już mam się z nią żegnać :shisha
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MOSZEUSZ

    MOSZEUSZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    259
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A sprawdzałeś kod błędu ? (przytrzymujesz przycisk do synchronizacji padów i naciskasz cztery razy guzik od wysuwania tacki)
     
  4. Koksu92

    Koksu92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Brzeg
    Oj nie sprawdzałem bo nawet nie wiedziałem jak :( Ale właśnie grałem 2 godziny u siebie w pokoju po ponownym dokładnym podłączeniu kabli do konsoli i jak narazie wszystko gra jak należy :) może to tylko był błąd przez złe podłączenie kabli
     
  5. Pinernals

    Pinernals Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  6. Kuba 2255

    Kuba 2255 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    222
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bydgoszcz
  7. PremiumPRO

    PremiumPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    665
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    To ważne! Najlepiej wiedzieć jaka jest wersja płyty głównej.
     
  8. Koksu92

    Koksu92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Brzeg
  9. iTyle

    iTyle Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    186
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin
    może poprostu miałeś nie wsadzony prawidłowo przewód zasilający do konsoli :)
     
  10. Koksu92

    Koksu92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Brzeg
    No chyba tak i mam taką nadzieje ale grałem 2 godziny i nic nie było. Ponoć Jaspery są najlepsze i na zagrzanie są odporne :) Nie dawno odkupiłem konsole i nie chciałbym bym pomyśleć że 600 zł poszło w błoto
     
  11. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
    W 99% to wina źle wsadzonego kabla, zwłaszcza ze chyba przenosiłeś iksa. Na japerze jest b.trudno wywalić roda przy normalnej grze.
     
  12. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    po prostu graj, a jeżeli RRoD znów wyskoczy, to sprawdź kod błędu wg poradnika, podanego przez Pinernalsa, i już wszystko będzie wiadomo:p Prawdopodobnie miałeś źle podpięty przewód :p Ale to nie zgadywanka . Trzeba sprawdzić i już :p
     
  13. bembenos

    bembenos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    707
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Temat został wyczerpany.

    Kosz.
     
Wczytywanie...

Poleć forum