1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox sie resetuje !!!!!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez jas3k, Październik 31, 2010.

  1. jas3k

    jas3k Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,moj problem polega na tym ze gdy pogram jakis czas na kopiach gier xbox chyba sie przegrzewa i restetuje co chwile , jest to denerwujące bo muszę w kółko przechodzic to samo jest jakies rozwiazanie ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pszczoła

    Pszczoła Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    275
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    jest : Było nie przerabiac konsoli .. ;P

    A tak serio to od kiedy Ci sie to dzieje ? od wtedy kiedy przerobiles xboxa ? z którego jest roku ?
     
  4. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    resety nie sa od przegrzania. Przegrzanie to 2 czerwone diody.

    Sprawdz na innym kablu i zasilaczu. Bo ja bym na poczatek te dwie rzeczy obstawiał.
     
  5. Pszczoła

    Pszczoła Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    275
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    sprawdz czy zasilacz jest odpowiednio podpiety .. Moze wymein paste termoprzewodzaca .. ; D
     
  6. sajdorr

    sajdorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    938
    Polubienia:
    78
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    P-ce
    co ma piernik do wiatraka ? 0.o


    sprawdź zasilacz, kabel zasilajacy ewentualnie podłącz do innej wtyczki/przedłużacza :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum