1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox się wiesza?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Maybe, Marzec 12, 2009.

  1. Maybe

    Maybe Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 22, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Od jakiegoś czasu mój xbox regularnie zacina się na nowszych grach. Tj. jeżeli gram w Ghost Recon czy PES6 to gra chodzi bez problemu. Niestety podczas grania w Fallouta 3 czy Left 4 Dead cały system się wiesza. Nie pomaga wyjęcie płyty ani naciskanie przycisku Xbox Guide. Jedynym wyjściem jest wyłączenie i włączenie konsoli. Mój Xbox to Arcade, nie posiadam dysku, nie przerabiałem. Jeżeli ktokolwiek kiedyś miał taki problem to prosiłbym o pomoc, bo oddanie do serwisu uważam niejako za ostateczność.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. BoskiSqnJPL

    BoskiSqnJPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    łódź
    Ja mialem taki sam Problem z Fable 2, Ale mam do ciebie pytanie gra ci sie zawiesz w 1 jednym miejscu czy np co 15 min...
     
  4. ufoludekcrezy

    ufoludekcrezy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2008
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Polska .
    Temat już nie raz poruszany na forum wystarczylo poszukać Najprawdopodobniej złapiesz RODA kwestia czasu :)

    A co to Rod nie musze ci chyba mówić ;)
     
  5. jareek

    jareek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2008
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam mam podobny problem opisałem go w temacie "GTA 4 wiesza sie" ale nikt mi tam nie odpowiedział więc kopiuje tu te pytanie.

    posiadam GTA IV ściągnięte z tego forum nagrane na Verbatimie z prędkością x2,4 po nagraniu zrzuciłem na dysk i wszystko było dobrze do momentu 3 miasta i drogi Broker Bridge na której gra mi się zawiesza (tzn. staje i nic nie można dalej zrobić) tylko raz zawiesiła się w innej części miasta. W dodatku nie doczytuje textur w miejscu oznaczonym Lawyer i tylko w tym miejscu . Pomyślałem że może się źle zrzuciła na dysk i ją usunąłem po czym spróbowałem gry z płyty niestety problem nie zniknął :/ wie ktoś czy to może wina gry czy konsoli ??
     
  6. subik187

    subik187 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 7, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Mam podobny problem tylko z Fable 2 (inne gry działąją perfect), niewiem może to wina tego że to kopia, gra zawiesza sie raz po 5 min gry, a raz po godzinie. Staje się to dla mnie trochę uciążliwe. Co do rod'a , konsole mam od 2006 roku nigdy nie miała awarii, od półtora roku, co 2 miesiące wymieniam pastę (AC 5), konsola stoi w przewiewnym miejscu.

    EDIT. jareek -

    Nic na to nie poradzisz, ja również miałem problem z kopią GTA dopiero zakup orginalnej gry mi pomógł, z Fable chyba tez tak zrobię.
     
  7. LUbek

    LUbek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2008
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Ta napewno 3rod albo do dupy płytka chyba że orginał to 3rod na 100%
     
  8. Adrian20

    Adrian20 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    Ja miałem dokładnie podobna sytuacje...konsola nagminnie mi sie wieszała...ale odpowiedz na to pytanie nadeszła do mnie w 3 dni tamu-Błąd e 74:D
     
  9. BoskiSqnJPL

    BoskiSqnJPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    łódź
    Cytata Subik187

    Mam podobny problem tylko z Fable 2 (inne gry działąją perfect), niewiem może to wina tego że to kopia, gra zawiesza sie raz po 5 min gry, a raz po godzinie. Staje się to dla mnie trochę uciążliwe. Co do rod'a , konsole mam od 2006 roku nigdy nie miała awarii, od półtora roku, co 2 miesiące wymieniam pastę (AC 5), konsola stoi w przewiewnym miejscu.

    JA mialem tak ze fable 2: nagralem na zlych plytach i na zlesz szybkosci przegralem ponownie na inna plyte i wszystko dzialalo ok:D
     
  10. subik187

    subik187 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 7, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    -BoskiSqnJPL

    Ja właśnie też ostatnio zacząłem rozkminiać, że to chyba tego że źle się nagrała, albo płyta słabej jakości (Verbatim 8x Indie), tylko wiele razy szukałem Verbatimów z 2,4x ale nie mogę znaleźć.

    Gdzie kupujesz płyty bo ja też jestem z Łodzi ;p
     
  11. jareek

    jareek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2008
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ja dziś wyczyściłem cache w konsoli i o dziwo mój problem znikną :D:D
     
  12. Dejvv13

    Dejvv13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Brzeg Dolny
    Ja mam taki problem z GTA 4. Inne gry nigdy mi się nie zacieły. Pomogło mi trochę dokładne przetarcie płyty suchą szmatką (miękką).
     
Wczytywanie...

Poleć forum