1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox się zacina

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez FallenHero, Styczeń 6, 2011.

  1. FallenHero

    FallenHero Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Ostatnio nagrałem Mafie II na płytę verbatim 8x prędkością 4x. Po ok godzinie grania xbox się zawiesił. Zrestartowałem xboxa, ale po kilku minutach grania działo się to samo. Wyłączyłem konsole, odłączyłem od prądu i zostawiłem na noc żeby odpoczął. Dziś rano znów się zawieszał prawie od razu po rozpoczęciu gry. Potem odpaliłem oryginała skate'a 3 żeby sprawdzić czy wina leży po stronie nagranej płyty czy coś się dzieje z xboxem, ale działo się to samo. Czy wie ktoś gdzie leży przyczyna problemu? I czy jeśli oddam xboxa do naprawy to problem się nie powtórzy kiedy będę odpalał mafie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kempes

    kempes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To raczej nei jest wina mafi .... Coś musiało się popsuć lub przepalić to samo moglo by się stać gdybyś grał w tedy w skate. Konsola nie mzoe sie popsuć bo zle nagranej grze.
     
  4. FallenHero

    FallenHero Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli jak oddam do naprawy to powinno być po problemie?
     
  5. kempes

    kempes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zalezy jesli ci sie popsuło coś wiekszego niż np jakis kabelek przepalil sie czy coś to mogą dojść wieksze opłaty mój kolega zapomniał wyłączyć xboxa a jechał na wycieczkie to mu sie tam pare ważnych rzeczy poprzepalało to za naprawe mu powiedzieli że bedzie musiał zapłacić połowe ceny nowego xboxa
     
  6. Kris89

    Kris89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2008
    Posty:
    210
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    rrod nadchodzi
     
  7. tracer44

    tracer44 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    przegrzała Ci się grafika na to wygląda, jak miałem kiedyś Xboxa CORE to miałem podobny problem i rozwiązałem go wraz z kolegą tak: zawineliśmy go w 2 duże ręczniki i włączyliśmy i wsadziliśmy gre żeby pracował i tak 20-30 min potem daliśmy go do lodówki, że teraz jest zimno to możesz go dać na balkon na jakąś godzinke. wiem że to głupio brzmi ale mi to pomogło :)
     
  8. Hosee

    Hosee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    242
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    hehe te domowe sposoby

    a jaką masz konsolke?
     
  9. tracer44

    tracer44 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    teraz mam Arcade bo Core sprzedałem koledze żeby grać z nim przez XBL :)
     
  10. Hosee

    Hosee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    242
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    to pytanko było do fallenhero :)
     
  11. FallenHero

    FallenHero Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    premium kupiony w 2007 ixtreme 1.50 albo 1.51
     
  12. Hosee

    Hosee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    242
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    czyli to nie jest jasper więc nie dziwota że tak się dzieje :/
    szkoda że gwary nie masz,pozostaje tylko serwis
     
Wczytywanie...

Poleć forum