1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XBOX się zacina

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mariusz123, Lipiec 9, 2011.

  1. mariusz123

    mariusz123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2011
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam od paru dni mały problem, konsolka mi się zawisza ale w określonych przypadkach, tj. przy logowaniu do konsoli(tak na 3-5s się przycina, później idzie już normalnie) i w grach L.A. Noire oraz Lego Piraci z Karaibów, w pierwszej grze zwieszka jest po ok. 15 minutach a w drugiej po dościu na plażę w 1 misji(ta po więzieniu). Konfiguracja Xboxa to Jasper, dash 2.0.1225.0 oraz przeróbka LT+ 1.1 bodajże. Pomożecie w diagnozie problemu oraz jego rozwiązaniu?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Firioth

    Firioth Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2011
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Masz dysk? Jeśli tak to czy odpalasz z dysku wyżej wymienione gry ?
     
  4. mariusz123

    mariusz123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2011
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam dysk, instalowałem i grałem ale to samo, odłączyłem go też by sprawdzić czy to nie jego wina i tez się zacina
     
  5. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Wypadałoby oddać do serwisu, może naprawią.
     
  6. arekkobylo

    arekkobylo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zabrze
    A gry masz pirackie jak tak to może obraz zepsuty :(
     
  7. Firioth

    Firioth Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2011
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jak pirackie to sprawdź je jeszcze raz ABGX i napraw błędy. Nagraj jeszcze raz i jak będzie dalej to samo to serwis.
     
  8. mariusz123

    mariusz123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2011
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Zrobione ale to samo, zresztą reszta gier działa:) tylko te dwie się opierają, ostatni nagrałem Dirta 3 i nie ma problemu, a nie przypuszczacie jaka może być to usterka?
     
  9. Firioth

    Firioth Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2011
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jeżeli nie płyta ani dysk to na prawdę nie mam pojęcia. ABGX nic nie wskazuje? Ja też mam mały problem z F1 2010 bo się przycina, ale tylko w 1 miejscu toru i raz na jakiś czas i na ułamek sekundy.
     
  10. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Ściągnij inną wersję, bo z tego, co pamiętam LA Noire widziałem ze trzy. Może z jakąś były problemy.
     
  11. mariusz123

    mariusz123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2011
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a Lego byłem na giełdzie i znalazłem za 5zł:) grę, włożyłem i też nie działa
     
  12. Firioth

    Firioth Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2011
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Może też jest zjechany obraz? Najlepiej jak zrobisz to co ci radził Ciesiel91. Spróbuj z Lego Batmanem. Tylko ściągnij jakiś sprawdzony iso, co masz pewność, że chodzi o szkoda płytki ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum