1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox sie zacina :(

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Mati_Nowakowski, Sierpień 25, 2012.

  1. Mati_Nowakowski

    Mati_Nowakowski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2012
    Posty:
    109
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Okolice Brzeska
    Witam!
    Mam Xboxa 360 PREMIUM przerobionego LT 3.0!
    Niestety wczoraj grając w GTA IV konsola sie zacięła. Nie reagowała na nic. Musiałem ją wyłączyć guzikiem. Potem uruchomiłem ponownie GTA IV. Sytuacja sie powtórzyła. Myślałem że z GTA jest coś nie tak ale...
    Dzisiaj uruchamiam X'a gram w Fife 12 i znowu to samo ;(
    Prosze pomóżcie. Dodam że gram na Verbatimach a nie jakiś syfach za 2zł.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Domyślam się że to jest stara wersja. Xbox powoli pada, nic raczej nie zrobisz

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  4. Mati_Nowakowski

    Mati_Nowakowski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2012
    Posty:
    109
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Okolice Brzeska
    Misiek masz racje - stara wersja. No ale to już na nim nie pogram??
     
  5. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Póki działa możesz grać. Jak padnie to albo naprawa albo do kosza. Ale naprawa starych modeli jest raczej nie opłacalna.

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  6. Famous

    Famous Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2012
    Posty:
    844
    Polubienia:
    68
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    ja bym zanim będzie za późno zmienił pastę pod radiatorami, odkurzył do porządku całe wnętrze i grał potem tylko z dysku :)
     
  7. Mati_Nowakowski

    Mati_Nowakowski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2012
    Posty:
    109
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Okolice Brzeska
    Kurde :( Teraz próbowałem włączyć x'a i doszło tylko do logo i sie zacieło :( Póki co mam jeszcze drugiego x'a. Tylko ten drugi czasami pokazuje komunikat wyczyść płyte itd. oraz ma problem z wysuwaniem szufladki :( A nie chce mi sie go odkurzać itd :(
     
  8. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Pierwszy umiera drugi na przeglad

    Wysyłane z mojego GT-I5700 za pomocą Tapatalk 2
     
  9. Mati_Nowakowski

    Mati_Nowakowski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2012
    Posty:
    109
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Okolice Brzeska
    Teraz w tym pierwszym pojawiła sie jedna czerwona dioda. Czy to znaczy że już po x'ie??
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12089
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Tak do śmieci. 2 zmienić laser.
     
  11. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Ja mam Jaspera z 2009 roku(kupiony w sklepie rok temu,gościowi zostały ostatnie 3 sztuki) i też potrafi mi się tak zaciąc a niby jaspery bezawaryjne ^^ Ale u mnie to chyba wina ściągnietego obrazu,bo wątpie w to aby nowy xbox był trafiony.
     
  12. Famous

    Famous Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2012
    Posty:
    844
    Polubienia:
    68
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    mam Jasper'a i mi też się czasem zatnie ale to zależy od gry i przeważnie jak gram z płyty która nie jest idealna (małe ryski itp.)
     
  13. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    No mi też się wydaje że to przez złe ISO,bo grałem nie raz po pare godzin bez przerwy w inne gry i nic.
     
  14. Mati_Nowakowski

    Mati_Nowakowski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2012
    Posty:
    109
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Okolice Brzeska
    Du*a ;( Xbox dostał RROD'a. Sprzedam go na allegro jako uszkodzonego. Wkońcu napęd LT 3.0 więc coś warty jest. Jeszcze jedno pytanko. A ile będzie kosztowała wymiana telgo lasera??
     
  15. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Nowy laser kosztuje chyba 30/40 zł.

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  16. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12089
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Co z tego ze naped ma ix.3.0 jak kazdy musi wgrac dla swojej konsoli do tego.zepsuty laser. Naped nic nie warty jak i konsola. Nie licz na wiecej niz 50?60zl

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum