1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox się zawiesza podczas gry

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Problemytylko, Styczeń 1, 2014.

  1. Problemytylko

    Problemytylko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zgorzelec
    Witam.
    Kupiłem sobie konsole xbox360 premium +LT3.0, specjalnie do gry w GTA V. Zainstalowałem, włączyłem i zaczął się problem. Grałem zaledwie 5 min i konsolka się zwiesiła, wszystko stanęło, lecz nie pojawiły sie czerwone diody. Zresetowałem konsole i wlączyłem jeszcze raz gre, ale po chwili zrobiło się to samo :((((
    Co się dzieje ? można cos z tym zrobić ?


    P.S. : Mam jeszcze na tym fife 12 i nic sie takiego z nią nie dzieje ...


    PROSZĘ O SZYBKĄ POMOC :(((
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Krzychu1987

    Krzychu1987 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2013
    Posty:
    461
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dzieje się tak za każdym razem czy raptem 2 razy się tak stało ? U mnie także się czasem zawiesza, patche pobrałeś ? sprawdź jakość płyty Nero DiscSpeed
     
  4. Problemytylko

    Problemytylko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zgorzelec
    za każdym razem, ale jeszcze nie mam możliwości podłączenia internetu pod konsole....... można jakoś je pobrać na pendrive i zainstalować ?
     
  5. Problemytylko

    Problemytylko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zgorzelec
  6. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    309
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    U mnie GTA też zawiesiło się kilkukrotnie.
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12091
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Zapewne zdechnie konsola

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  8. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Spróbuj wyczyścić pamięć podręczną i spróbować ponownie.
    Gra zainstalowana na dysku czy grasz z płyty? (Chodzi o DVD2)
     
  9. Krzychu1987

    Krzychu1987 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2013
    Posty:
    461
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Sprawdź jakość płyty w nero disc speed, Browse
     
  10. Problemytylko

    Problemytylko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zgorzelec
    -Czyli sformatować konsolke ?
    -znaczy GTA V posiada płyte z instalką i płyte do grania, to zainstalowałem na dysku i żeby włączyć musze włożyć DVD2
     
  11. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  12. Problemytylko

    Problemytylko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zgorzelec
  13. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nic ci się nie usunie.. Ewentualnie później będziesz musiał na nowo pobrać aktualizacje gier, jeżeli je miałeś.
     
  14. Problemytylko

    Problemytylko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zgorzelec
    myślisz że jak usunę tą pamięć podręczną to będzie normalnie śmigać ?
     
  15. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Niestety zgubiłem gdzieś moją szklaną kulę i nie potrafię ci tego powiedzieć.

    A tak na serio to nie wiadomo, sprawdź sam, może zadziała.

    PS. Sprawdź jaki masz model płyty głównej konsoli.
    [​IMG]
     
  16. kiziurra

    kiziurra Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2014
    Posty:
    77
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Rogi
    Czytałem gdzieś że na starszych modelach x360 gra może się zawieszać z powodu ,,starego typu dysku" .
     
  17. Problemytylko

    Problemytylko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zgorzelec

    xenon :(


    EDIT

    to zaistalowałem tą gre na Pendrive 16gb


    Info orso6// Nie pisz posta pod postem, używaj opcji edytuj.

     
  18. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    To takie objawy mogą występować.. Masz najstarszy "typ konsoli" (tak to nazwijmy) i prędzej czy później konsola padnie.
    Wyczyściłeś tą pamięć podręczną? Działa?
     
  19. Problemytylko

    Problemytylko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zgorzelec
    wyczyściłem i włączam już ją :) zaraz się okaże


    EDIT


    znowu to samo :(


    Info orso6// Nie pisz posta pod postem, używaj opcji edytuj.

     
  20. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12091
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    konsola konczy swoj zywot

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  21. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12091
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Koszt jest nie oplqcalny takich konsol sie nie naprawia. Kupuje sie nowa, smutne ale prawdziwe.

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum