1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox sie zepsuł! Pomocy!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez TriggerX, Kwiecień 12, 2013.

  1. TriggerX

    TriggerX Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 27, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Potrzebuje pomocy!
    Xbox nie chce mi się uruchomić. Nie ma dźwięku ani obrazu. Po chwili po włączeniu zapalają się 3 zielone diody a po dłuższym czasie wszystkie 4 i tak w kółko poza tym wiatrak wydaje dziwne odgłosy. Nie mam zielonego pojęcia co mam z tym zrobić jeśli ktoś ma jakiś pomysł proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    przede wszystkim podaj datę produkcji konsoli, musisz szukać MFR Date (w najgorszym przypadku będzie SERVICE DATE)
     
  4. TriggerX

    TriggerX Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 27, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Datę produkcji, a gdzie to mogę sprawdzić? W tym momencie mogę powiedzieć że jest to konsola FAT i jest na niej zainstalowany J-TAG. Dzisiaj rano gdy włączyłem konsolę po chwili zaświeciły mi się 3 czerwone diody po ponownym włączeniu tylko 2. Będzie się z tym dało zrobić w domu czy raczej serwis?
     
  5. LittleAlien

    LittleAlien Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2013
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Z tyłu konsoli pisze data produkcji na białym tle.
     
  6. TriggerX

    TriggerX Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 27, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Data produkcji to 21 07 2008. Ma ktoś jakiś pomysł jak to naprawić?
     
  7. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Falcon jaki kod bledu? Pewnie 0020 . Ale po rrod to bedzie i tak zlom lub worek bez dna.
     
  8. TriggerX

    TriggerX Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 27, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie mogę uzyskać kodu błędu konsola w ogóle nie odpowiada na reakcje po włączeniu non stop świecą się 4 zielone diodki.
     
  9. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    A obraz jest?
     
  10. TriggerX

    TriggerX Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 27, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie ma ani obrazu ani dźwięku.
     
  11. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Wypnij powpinaj wszystko jeszcze raz jak nie dziala dalej, zapewne gpu padlo. I na serwis ,jak ci powiedza gpu to nawet tego nie naprawiaj zbieraj na jaspera.
     
  12. TriggerX

    TriggerX Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 27, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wyłączyłem wszystko i dalej to samo. Wyświetla coś takiego teraz.
    [​IMG]
     
  13. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Rrod odczytaj kod bledu.
     
  14. TriggerX

    TriggerX Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 27, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nadal nie mogę tego kodu błędu odczytać nic się nie dzieje oprócz tego że tym razem zaświeciły się wszystkie diody ale na pomarańczowo.
     
  15. TriggerX

    TriggerX Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 27, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Może zacznę od początku. Wczoraj postanowiłem sobie zaktualizować Dashboard do 16202 coś jednak widocznie poszło nie tak i się system sfajczył. Może to rozjaśni sprawę.
     
  16. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  17. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Jtag mial
     
  18. TriggerX

    TriggerX Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 27, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    JTAG jest do starszych wersji dashboarda nie?? Bo ja miałem wersje 14699 to chyba RGH nie?
     
  19. yago13

    yago13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    246
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    A jak ty to aktualizowales normalnie z pena zwykła aktualizacje

    wysłane z C64
     
  20. TriggerX

    TriggerX Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 27, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  21. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    odpal konosle guzikiem od wysuwania tacki jak nie pojawi sie niebieski ekran to serwis Ci zostaje chyba ze masz programtor
     
Wczytywanie...

Poleć forum