1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox sky logowanie

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez Milosz9022, Luty 16, 2011.

  1. Milosz9022

    Milosz9022 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Hajnówka
    Witam. Posiadam na wyżej wymienionej stornie konto, lecz nie wiem dlaczego , ale nie mogę się na niej zalogować. Czy ktoś też ma taki problem? Dodam , że żadnej informacji o bani nie ma.Po prostu po wpisaniu hasła itp cały czas pisze logowanie i tak zostaje. Czego może to być przyczyną?

    Nie jestem pewien czy to dobry dział, ale proszę o nie usuwanie tego tematu. Jakby co przenieście go po prostu. Dzięki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    725
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    O którym xbox skyu mówisz?
    Na tym zagranicznym też tak miałem, że nie szło się zalogować i nie było żadnego komunikatu.
    To chyba oznacza bana, bo na inne konto mnie logowało bez problemu.
     
  4. Milosz9022

    Milosz9022 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Hajnówka
  5. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Możliwe że długo się nie logować i skasowali konto
     
  6. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Masz bana na konto.

    Aby nie dostać bana Twoje radio musi się utrzymywać na poziomie minimum 0.3.

    A z tego co wiem to minimum 3 GB musisz wysłać przez jakiś tam okres.
     
  7. Milosz9022

    Milosz9022 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Hajnówka
    Znaczy , że mam bana. Co prawda wyslalem ponad 3gb , ale ratio mniejsze miałem.
     
  8. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    725
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Dziwne mają tam zasady, nie ma żadnego porządnego FAQ i regulaminu.
    Ja dostałem bana mimo, że miałem parametry ponad te co wymieniłeś.

    Zresztą zliczanie ratio nie działa na tej stronie prawidłowo, piszą nawet o tym na swoim forum, więc nie wiem jak mogą potem dawać bany.
     
  9. bulateam89

    bulateam89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2008
    Posty:
    50
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Aberdeen
    ratio zaliczyc Ci tylko wtedy gdy wyłaczysz klienta *******. A za ******** z niebieską czcionką nie są naliczane dane za pobranie
     
Wczytywanie...

Poleć forum