1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox-sky nie działa ?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Grzmot, Listopad 1, 2010.

  1. Grzmot

    Grzmot Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Pytanko do użytkowników xbox-sky. Czy wy też nie możecie się teraz zalogować, czy to może mi po prostu z niewiadomego powodu konto sie spierniczyło ? Po wpisaniu passów pojawia mi się tak jakby ta sama strona logowania ale nie ma tych okienek do których się wpisuje.... Dodam, że nie złamałem regulaminu a ratio miałem dobre.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jarek882

    Jarek882 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    398
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bełchatów
    Mi dziala:) wiec to jakies problemy z Twojej strony..
     
  4. Grzmot

    Grzmot Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Heh... A wie ktoś może jak się skontaktować z adminami lub kimkolwiek, żeby objaśnić sytuacje ?
     
  5. BCG-pl

    BCG-pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    583
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    trzeba bylo seedowac. pewnie miales slabe ratio i ban.
     
  6. Grzmot

    Grzmot Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Impossible. Przedwczoraj miałem ratio 0.7, pobrałem jedną grę, którą zdążyłem wyseedować na 0.5...
     
  7. melonnisko

    melonnisko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja mam to samo od wczoraj moze mówicie o polskim xbox sky bo tam wszystko dziala ale na zagranicznym mam to samo
     
  8. Grzmot

    Grzmot Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    no ja mówie o zagranicznym
     
  9. melonnisko

    melonnisko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    moze sie cos z...ało bo tez miałem dobre ratio
     
  10. Deep

    Deep Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    333
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Oława
    No ja również nie mogę się zalogować. Ratio miałem słabe, bo na xbox-skay'u mi nie zależało :D
     
  11. gimi

    gimi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczytno
    ja mam to samo co koledzy wyzej ;/ to przejdzie czy ten ban jest na zawsze? a ratio mialem na 5 gier 1.5 mialem wyslane to myslalem ze jeszcze ujdzie ;P ten ban jest bez rzadnej informacji?
     
  12. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    A kiedy się ostatnio logowaliście? Jak się długo nie loguje to też konto jest banowane, a później kasowane. Niestety nie da się odtworzyć konta. Ja mam ratio ponad 4 i nie mam problemów z logowaniem.
     
  13. gimi

    gimi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczytno
    byl czas ze nie logowalem sie pol roku i konto dzialalo a teraz jak zaczalem normalnie sciagac regularnie to codziennie sie logowalem wiec to raczej nie przez czas tylko pewnie przez ratio ale jakos tak nagle....szkoda....

    p.s
    a znasz jakiej inne dobre torenty z grami na xboxa 360? ;)
     
  14. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Być może to ratio, być może nie seedowałeś po pobraniu, tylko od razu kasowałeś ********. Trudno powiedzieć, ale w każdym bądź razie ja jednego konta się tak pozbyłem.

    Jedyne dwie sensowne strony to xbox sky cc i pl, bo z innych to grę się tydzień nawet ściąga, a na tych jednak ludzie seedują.
     
  15. gimi

    gimi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczytno
    nie usuwalem ich ale zaniedbywalem . scigaly sie ale wolno bo myslalem ze 1.5 ratio wystarczy no szkoda;/....
    a na xbox sky pl to jest tak jak z cc ze czasami jest otwarta rejestracja czy poprostu dostaje sie jakies zaproszenia?
     
  16. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Ja od dłuższego czasu nie mogę się zalogować na xbox sky cc.
    Po wpisaniu danych wywala mi:
    [​IMG]
    Po wpisaniu błędnego hasła jest info o tym, więc konto jest tylko teraz nie wiem czy coś sie po chrzaniło czy poprostu mi zablokowali. Dbałem o ratio przynajmniej 1.0, ale chyba to dla nich za mało ? :p
     
  17. only

    only Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam to samo, ratio ponad 2, wydaje mi się że to dużo, nie logowałem się może przez miesiąc.
     
  18. cerix123

    cerix123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 18, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no niestety mam to samo, ten sam screen co powyżej! :( jest mi przykro..
     
  19. Apacer

    Apacer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    897
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polkowice
    Mi działa ładnie, ratio 0.740.
     
  20. Grzmot

    Grzmot Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    No cóż, ja od założenia konta logowałem się codziennie, seedowałem zawsze, miałem ogólnie ratio koło 0,7. Wniosek ? Usunęli mi konto bez absolutnie żadnej informacji i powodu. Niech mnie pocałują gdzieś...
     
Wczytywanie...

Poleć forum