1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox sky

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Grantone PL, Październik 14, 2009.

  1. Grantone PL

    Grantone PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Olsztyn
    Siema.
    Dzisiaj chciałem zalogować się na xbox sky, ale gdy wpisuję hasło i login wyskakuje mi napis "logowanie" i na dole mogę nacisnąć powrót. Bana chyba nie dostałem bo cały czas cos wysyłałem. Weicie co możę być nie tak??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Jak tak się dzieje to znaczy że dostałeś bana.
     
  4. Grantone PL

    Grantone PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Olsztyn
  5. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  6. Grantone PL

    Grantone PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Olsztyn
    a cofną mi tego bana czy dostałem na ip?
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    na ip nie ale rejestrowac pewnie bedziesz sie musila na nowy nick
     
  8. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Nie kiedyś jak dostałem bana to za drugim razem na ten sam się zarejestrowałem.
     
  9. Grantone PL

    Grantone PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Olsztyn
    ale bezsens udostępniłem juz prawie 3 GB, no ale trudno się mówi bede musiał poczekać aż bedzie otwarta rejestracja. A jeszcze tak nawiasem jak ustawić w utorrencie wysokie ratio??
     
  10. babel77

    babel77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2009
    Posty:
    255
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
    seedować!
     
  11. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    utorrent domyślnie przestaje sedowac gdy torrrnet ma ratio 150%
    a banuja za ratio ponizej 0.3
    wiec to nie przez program :(
     
  12. synek03

    synek03 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2008
    Posty:
    197
    Polubienia:
    228
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    ratio to jest stosunek pobranych danych do udostepnionych... krocej mowiac musisz wiecej udostepniac ;]
     
  13. Grantone PL

    Grantone PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Olsztyn
    ale jak pobrałem 7GB to już nic nie mogłęm sćiac aż mi sie nie wyrówna ?? bo ja pobrąłem 12 GB a udostępniłem tylko niecałe 3, bo mam słaby upload, ale cały czas miałem włączonego utorrenta i udostępniałem
     
Wczytywanie...

Poleć forum