1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox sky

Temat na forum 'Aktualności' rozpoczęty przez KrzQ, Lipiec 6, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
    jest właśnie darmowa rejestracja:)
    jeżeli komuś pomogłem to wiadomo co trzeba zrobić;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. rtv2500

    rtv2500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2008
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Wielkie dzięki kolego, na to czekałem. Jeszcze raz big thx :)
     
  4. Paviano

    Paviano Banned

    Dołączył:
    Luty 16, 2009
    Posty:
    255
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jarocin
    Wielkie dzięki. Ostatnio jak jeszcze patrzyłem to rejestracja była zamknięta, więc nie chciałem już tam wchodzić przez najbliższy miesiąc.
     
  5. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
    tylko pany seedowac tam bo znow bany dadza i nie bedzie xbox sky;)
     
  6. Palik

    Palik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2008
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Żagań
    Czy tylko ja mam problem z torrentami na xbox-sky ? Jest tam napisane, że seddów 572 leecherów tylko 90 i nie może mi się bitcomet połączyć z trackerem ... Chodzi o FNR4.
    P.S w końcu można się zarejestrować ! Dzięki wielkie !
     
  7. kuba426

    kuba426 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    88
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Bit comet jest kulawy, zainstaluj sobie najnowsza wersje u torrenta.
    Co do sedowania to jest na to sposob, zeby wysedowac cala gre a nawet duzo wiecej w trakcie sciagania.;)
     
  8. rtv2500

    rtv2500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2008
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Mam identyczny problem, mimo 590 seedów nie łączy się z żadnym. Mam info że tracker niedostępny (przekroczono limit czasu). To samo miałem w przypadku dvdseed ale tam wystarczyło tylko zmienić z http:/ na https:/ i zaczęło ściągać. Proszę o pomoc co mam zrobić żeby zaczło ssać z xbox-sky.

    Dzięki
     
  9. fryc88

    fryc88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2009
    Posty:
    455
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tuchola

    Ogólnie nie jest to kwestia dostawcy internetu? Tzn. zablokowane porty TCP/UDP, jakieś ograniczenia co do portów lub coś w tym stylu? Jakieś inne ******** lub np. emule wam działa? Jeśli również są problemy to warto dowiedzieć się u dostawcy lub sprawdzić konfigurację routera w przypadku neostradopodobnych...
     
  10. Loord

    Loord Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świętokrzyskie...
    Jak ktoś przegapił tą okazje a chce konto to piszcie na PW bo założyłem ...
     
  11. rtv2500

    rtv2500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2008
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    W router mam porty przekierowane, tak jak pisałem wyżej z dvdseed miałem to samo ale wystarczyło kliknąć na ******* PPM->właściwości-> zmienić w linku z http na https i działało. Mam radiówkę, pisałem już do admina ten gada że jestem u niego czysty :(
     
  12. Jazzhoo

    Jazzhoo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 28, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jeszcze otwarte, przed chwila sie zarejestrowałem
     
  13. Brabus535

    Brabus535 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2008
    Posty:
    217
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
  14. fryc88

    fryc88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2009
    Posty:
    455
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tuchola
    Tam lecą bany za multi konta :p więc jak dojdą po jednakowym ip to stracisz oba konta...

    A co do problemów z netem to nie wiem. Ja jeszcze nie sprawdzałem żadnych gier bo chwilowo mnie interesuje tylko Broken Steel i Point Lookout których to jeszcze nie ma dostępnych w necie na x360 (a przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo)...
     
  15. osen

    osen Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Przed chwilą się zarejestrowałem:).Czyli jeszcze można.
     
  16. lewapkon

    lewapkon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2009
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Ja też się przed chwilą zarejestrowałem.:DD
    Thx za info
     
  17. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    I ja również.
     
  18. Raps

    Raps Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    345
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    Dalej działa rejestracja
     
  19. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
    nie ma zaco
    dobrze ze komus pomoglem tym ze zapodalem takie info:D
     
  20. Shadowriver

    Shadowriver Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2009
    Posty:
    232
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Chyba po serialu konsoli, przypominam że na świecie nadal są sieci "wiele osób na jedno ip", szczególnie w postaci amatorskich osiedlówek.
     
  21. QuickShare

    QuickShare Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    190
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Torun
    Up.
    Jeszcze otwarte ! ^^
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum