1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox Slim 4 Gb LT 2.0 dash 2.013599

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Zawach, Czerwiec 23, 2012.

  1. Zawach

    Zawach Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jak w tytule mam Xbox Slim 4 Gb LT 2.0 2011 dash 2.013599.0 a zeby pograć np W Lego Batman 2 trzeba mieć dash 2.014719 .0 czy moge śmiało zainstalować nowszego dasha zeby móc grac w najnowsze gry ?? czy złapie cichą aktulizację albo skasuje mi się Przeróbka LT 2.0 z jakimi konsekwęcjami sie liczyć co zrobić ? Pomóżcie :smile:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    lt 2.0 ci nie usunie teraz to juz jest dash 15574 wiec nie wiem co do dzialania gier xgd3 :) , jak wgrasz 14719 nic ci sie nie stanie
     
  4. Seban_ZA

    Seban_ZA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    54
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    TRN/BDG
    dash 15574 blokuje możliwość grania w gry xgd3 na lt2.0
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  6. Zawach

    Zawach Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    jeżleli posiadam klucz napędu do tej konsoli jestem w stanie zrobić to sam ?? I czy moje wszystkie kopie gier na których gram na lt 2.0 beda chodzić również na LT. 3.0 ?? Jak sprawdzić jakiej firmy mam napęd ??
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    jak poczytasz trochę tutoriali to moze dasz rade...firme napedu sprawdzisz po tacce , a model a raczej firmware po naklejce na napedzie
     
  8. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mi flash zajmuje 15min. napęd rozbierz konsole. jak się znasz na eletronice dobrze poczytasz tutki dasz rade, minus złe zrobisz uwalisz pcb za 200zl nowy napęd:) więc wybierz czy dasz rade czy dasz w ręce specjaliście:)lt 3.0 musisz wgrać+nagrywarka ihas
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Bez problemu ja mam po 170

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  10. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    i tu nie masz racji ponoć wszystko śmiga na lt 2 i tym dashu
     
  11. bison616

    bison616 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 9, 2009
    Posty:
    160
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    b-stok
    nie, nie blokuje jak nie masz cichej aktualizacji
    mi działają na lt 2.0
     
  12. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    po co się bawić z lt 2.0? jak na lt 3.0 z ihasem można grać na xbox live nie rozumiem ludzi szkoda wam kasy czy co
     
  13. Zawach

    Zawach Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    nie mam cichej aktualizacji to jak moge wgrać nowszy dash zeby pograć w nowsze gry na lt 2.0 ?? jaki dash radzicie ten najnowszy ?? Mam dużo gier nagrane na lt 2.0 a jak przerobie na lt 3.0 to nie beda chodzić. Dopalił komuś prototype 2 na lt 2.0 ?? bo ja nagrałem obrazek sie wyswietla i klikam i potem czarny ekran i pisze ze mam wyczyscic płyte czy może być to od dasha ?? czy wtedy coś innego pisze ??
     
Wczytywanie...

Poleć forum