1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox Slim 4GB a dysk od "zwykłej" 360

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Despayre, Czerwiec 8, 2011.

  1. Despayre

    Despayre Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dobrze, wiem już że można podłączyć dysk od zwykłego Xboxa 360 do Xboxa Slim - oczywiście bez obudowy.
    I teraz moje pytanie, gdybym dokupił obudowę od dysku do Xboxa Slim to mógłbym tam zamontować stary dysk od zwykłej 360'ątki?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ostrymiglanc

    ostrymiglanc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    ELBLĄG
  4. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1531
    Polubienia:
    683
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    W oby dwóch konsolach są dyski 2.5' róznią się tylko obudową bez problemu włozysz dysk od xbox 360 Phat do obudowy od slima
     
  5. szukaj1

    szukaj1 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    218
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    tak bo to są takie same dyski tylko w innej budowie
     
  6. tom19821004

    tom19821004 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam moje pytanie jest takie gdy tak zrobie czyli dysk 60Gb z starej konsoli włoze do obudowy z nowej i zamontuje w Xboxie slimie i podłoncze do neta czy jest ryzyko otrzymania BANA. Konsola nie przerobiona.
     
  7. pawlenko

    pawlenko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    122
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  8. tom19821004

    tom19821004 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dodam że jest to orginalny dysk 60GB i czy moge grać przez XBOX LIVE jest taka osoba na forum?
     
  9. Yazaar

    Yazaar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak.. Wymontowujesz dysk z obudowy phata i montujesz w obudowie od slima.. Zadna filozofia
     
  10. tom19821004

    tom19821004 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy jest na forum osoba z XBOX 360 Slim 4G i dyskiem 60GB zamontowanym w konsoli grająca na xbox Live?
     
  11. veins

    veins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    569
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    A co ma wspólnego wymiana dysku z graniem na XBL? o_O
    Też czasem zadajecie takie pytania, że szkoda gadać...
     
  12. mobisoft

    mobisoft Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odgrzewam kotleta ale nie chce zakładać kolejnego wątku.

    Mam dysk od Slima 250Gb po włożeniu go do obudowy od starszej wersji konsoli bodajże Falcona konsola go nie widzi? Czy jest na to rada ?
     
  13. materac48

    materac48 Banned

    Dołączył:
    Luty 3, 2009
    Posty:
    168
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Rybnik
    Coś zdupczyłeś ?

    Ja tydzien temu dysk 250gb z slima wkładałem do obudowy z fata która siedzi w jasperze i nie mam żadnych problemów.
     
Wczytywanie...

Poleć forum