1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox slim , a ban

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kafaros, Październik 13, 2011.

  1. kafaros

    kafaros Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 22, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam , mam pytanie . Usłyszałem od kumpla że przerabiając slima nie ma możliwości dostania bania na live przez zablokowanie jakiegoś chipu , jest to prawda ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bartez1994

    bartez1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2011
    Posty:
    233
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    woj. Lubelskie
    Nie mam przerobionego, ale chyba zawsze można dostać bana i nie ma różnicy jaka to wersja konsoli.
     
  4. kafaros

    kafaros Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 22, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czytaj ze zrozumieniem , nie pytam czy ktoś ma przerobionego czy nie . Chodzi o to że w wersjach slim niby microsoft strzelił sobie samobója i zablokował jakiś chip lub przy przeróbce jest on blokowany i w tym momencie nie ma poprostu możliwości zbanowania konsoli . Usłyszane od kolegi co trochę w tym siedzi , ale wolę zapytać fachowców
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Co ma chip w napedzie do blokady konsoli. To lolega chyba jednak jeszcze musi posiedziec

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  6. kacperex

    kacperex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    314
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    Każda konsola, która korzysta z nielegalnych kopii gier poprzez LIVE jest narażona na BANA. Nie ma 100% możliwości uniknięcia takiej sytuacji.
     
  7. kafaros

    kafaros Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 22, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kumpel mówi że na tym forum wyczytał o tej blokadzie chipa
     
  8. MuchaPolska

    MuchaPolska Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2011
    Posty:
    142
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    To pewnie coś źle zrozumiał :).
     
  9. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Co z tego, że powiedzmy nie sprawdzą fw w napędzie? Odpalisz źle nagraną kopie i już M$ wszystko wie. Radzę lepiej czytać ze zrozumieniem.
     
  10. kafaros

    kafaros Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 22, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok . I jeszcze jedno jeżeli zbanują konsolę idzie ją jakoś odbanować ?
     
  11. MuchaPolska

    MuchaPolska Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2011
    Posty:
    142
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie
     
  12. KeNq

    KeNq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie da się jej odbanować.
     
  13. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie do końca tak jest, lecz jest to drogi zabieg.
     
  14. kamil126p

    kamil126p Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radomyśl Wielki
    a czy mozna wtedy grac offline??po zbanowaniu oczywiscie?
     
  15. prourug

    prourug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    313
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kutno, Poland
    Tak jak najbardziej grać offline możesz...
     
Wczytywanie...

Poleć forum