1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox slim a orange free

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez marcino21, Sierpień 29, 2011.

  1. marcino21

    marcino21 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,nie jestem w temacie slima i orange free więc pytam:)
    Żeby się połączyć z livem to można tylko kablem xbox-lapek czy można wymodzić coś bez kabla??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. BogdanROX

    BogdanROX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    159
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Możesz udostępnić neta przez WiFi jeszcze.
     
  4. marcino21

    marcino21 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak to najprościej zrobić??
    jakiż poradnik jest??
     
  5. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  6. marcino21

    marcino21 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok dzięki, ale narazie chciałbym spróbować bez kabla przez wi fi.
     
  7. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  8. Oski1919

    Oski1919 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    122
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Powiedz jaki masz zasięg?
    Jeżeli HSPA, HSPA+, LTE+, to możesz śmiało grać, ale jeżeli coś poniżej to nawet nie podłączaj, bo jedynie się zdenerwujesz.
     
Wczytywanie...

Poleć forum