1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox Slim Arcade - pytanie

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Kaspian777, Październik 2, 2010.

  1. Kaspian777

    Kaspian777 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2010
    Posty:
    152
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gołdap
    Mam pytanie co do dysku do Xboxa Slima 4gb...
    Otóż czy jest jakiś sposób podłączenia do niego jakiegoś dysku? np. dysku od starego modelu xboxa 360? Może jakiś inny dysk? Pomóżcie, ponieważ chciałbym grać w wiele gier a nie chcę grać z płyty, a pendrive 8gb to za mało...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. eloelo320

    eloelo320 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  4. Kaspian777

    Kaspian777 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2010
    Posty:
    152
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gołdap
  5. eloelo320

    eloelo320 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ludzie w komentarzach pod filmikiem piszą, że działa, więc pewnie tak jest. Tyle, że trzeba to ostrożnie zrobić, żeby czegoś nie połamać/wygiąć. Co do dysku z tej aukcji, to nie, nie będzie dobry. To jest dysk pod ps3 a tam byle jaki dysk od laptopa możesz podłączyć i będzie działał. Musisz szukać dysków oryginalnych m$, albo dysków przerobionych specjalnie pod xboxa. Wejdź sobie na allegro w konsole i automaty > microsoft xbox 360 > dyski.
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Falcon

    To był post nie do tego tematu;)
    Można usunąć.
     
  7. Kaspian777

    Kaspian777 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2010
    Posty:
    152
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gołdap
    Co to było?
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Pewnie że działa slim posiada zwykłe złącze sata, potrzebny tylko oryginalny dysk lub WD BEV......
     
  9. Kaspian777

    Kaspian777 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2010
    Posty:
    152
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gołdap
    Ok dzięki wszystkim...:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum