1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox slim blad 0101

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tomasz1111, Wrzesień 7, 2016.

  1. tomasz1111

    tomasz1111 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2015
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    witam
    Jak w temacie moj xbox ma root i bląd 0101po rebollu sb i xcgpu bez zmian nadal 0101 bez xcgpu konsola ma bład bodajze 0013. co z nim nie tak jesli sb by nie działal poprawnie nie działal by przcisk włączania.druga kwestia to ze nie mozna odczytac nandu ani przez lpt ani przez sd dlaczego?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. daniel_66

    daniel_66 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    rzeszow
    0101- ERROR_NBINIT_MEM_READ_STROBE_DATA_WRITE

    czyli ubity XCGPU/RAM [*]
     
  4. tomasz1111

    tomasz1111 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2015
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    one tak mają z natury felerne serie czy jak w phatach wymiana kulek pomagała jesli chodzi o gpu. a co z brakie dostępu do nanda 16mb
     
  5. daniel_66

    daniel_66 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    rzeszow
    pierwsze słyszę żeby 16 mb nand się wyciągało metadą SD, 4gb owszem ale nie 16 mb....
     
  6. tomasz1111

    tomasz1111 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2015
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    próbowalem tez lpt bez skutku
     
  7. daniel_66

    daniel_66 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    rzeszow
    może napisz jaką masz plytę główną ??trinity czy corone??
     
  8. tomasz1111

    tomasz1111 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2015
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    08.2011 wiec chyba corona v1
     
Wczytywanie...

Poleć forum