1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox slim dziwny rrod problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez damian4991, Sierpień 3, 2010.

  1. damian4991

    damian4991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    z nikad
    witam mam taki problem. w moim xboxu gdy wlaczam xklocka to wyskakuje rrod ale wylacze go poczekam 5 min i gram ile wlezie. w sumie niewiem czy to rrod ale kod bledu e82 prosze o pomoc niewiem czy wysylac konsole czy kulke w leb :p
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ReXx

    ReXx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    532
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    YouTube - Xbox 360 Slim Red Light of Death E-82 Error
    By the way this xbox is working fine. it was a connection issue i posted to show people. im not getting a ps3, so all the fanboys posting can stop, ur not persuading me

    Nie sprecyzował co to za połączenie. Odepnij wszystkie kable. Podłącz tylko zasilanie i sprawdź czy się włączy.
     
  4. Adikoss

    Adikoss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Nysa
    Sprawdz DYSK! wyjmij i włóż ponownie. Może pomoże/ powinno. POZDRO
     
  5. damian4991

    damian4991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    z nikad
    nom wlaczyl sie i co dalej
     
  6. ReXx

    ReXx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    532
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    No to teraz podpinasz kabelek AV. Sprawdź czy się włączy. Dociśnij. Włącz i wyłącz ze dwa razy. Włączy się od razu no to podpinasz ethenet i tak samo. Jak Ci się na czymś zawiesi no to masz przyczynę.
     
  7. Litz

    Litz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2010
    Posty:
    219
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    Adikoss w slimce chyba sie nie da wyjac dysku ;p
     
  8. Adikoss

    Adikoss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Nysa
    Uwierz mi da się bo wyjmowałem w swoim. :)

    Otwierasz klapkę, pociągasz i wyjmujesz. Wychodzi bez problemu.
     
  9. damian4991

    damian4991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    z nikad
    dobra dziala jak cos to napisze dzieki wszystkim
     
  10. andryush

    andryush Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    849
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Hajnówka
    Oddawaj na gwarancje i nie kombinuj.
    Jesli nastepny też sie będzie psuć , to co miesiąc będziesz mieć świeża konsole i przedłużona gwarę(?) :D
    Ewentualnie jakieś gratisy od MS dostaniesz za uszczerbek spowodowany brakiem źródła rozrywki :D
     
  11. Adikoss

    Adikoss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Nysa
    Ta albo uznają że jest sprawny i poniesie koszty wysyłki itp. czy coś takiego kiedyś było.
     
  12. andryush

    andryush Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    849
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Hajnówka
    No w takim razie to najpierw infolinia.
    Widzę , ze sprawa załatwiona , ale jeśli problem by się powtórzył , ja bym wysłał , nich wymieniają :p
     
  13. Damianos_17

    Damianos_17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    195
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nisko
    Co powodowało wywalenie błędu ?
     
  14. ReXx

    ReXx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    532
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Hmm po analizie tematu to chyba tylko niedociśnięty kabel mógł być? (pytanie retoryczne)
     
  15. maciejet

    maciejet Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    158
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie poniesie żadnych kosztów wysyłki. Nawet jak wyślesz do nich przerobionego Xbox'a a oni to wykryją to odsyłają na ICH koszt. A ta bajka o wysyłce to jakiś urban legend z okolic 2007-2008r.Wiem jak jest sam testowałem.
     
  16. damian4991

    damian4991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    z nikad
    dobra teraz to juz w ogole nie dziala oddaje na gwarancje moze za 2 tygodnie sobie pogram
     
Wczytywanie...

Poleć forum