1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox slim i dysk twardy

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez michalow94, Grudzień 5, 2010.

  1. michalow94

    michalow94 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Mam Dysk Twardy WD Scorpio | WD1600BEVS - 07RST0 | 160.0GB , chcę go podpiąć do xboxa slim. Wiem jak to zrobić, ale trapi mnie jedno ważne pytanie, czy za podpięcie takiego dysku mogę dostać bana na xboxa? Jest to dla mnie bardzo ważne więc proszę udzielać odpowiedzi jeżeli jest się tego pewnym w 100%
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KNAR

    KNAR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    404
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Nie ma i nie będzie żadnych banów za klonowane dyski.
     
  4. KamiLKR7

    KamiLKR7 Banned

    Dołączył:
    Listopad 12, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gdańsk
    Nie dostaniesz bana
     
  5. michalow94

    michalow94 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki wielkie. Jeszcze jedno pyt. Czy jeżeli zainstaluje ten dysk 160 GB to xbox będzie wykrywał go jako dysk 120 GB? Gdzieś o tym czytałem, ale dla upewnienia chciałbym zapytać :) Jeszcze raz dzięki!
     
  6. djmancio

    djmancio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Napewno konsole starszego typu widzą tylko 120GB, ja mam tak u siebie ( dysk robiłem sam ). Nie wiem jak z konsolami do których możesz dołożyć dysk 250, nie sprawdzałem tego. Niech wypowie się ktoś, kto robił taki dysk. O ile sobie przypominam, to ważny jest ten oryginalny plik z dysku Microsoft, nie chcę mieszać, bo dysk robiłem dawno i nie pamiętam za bardzo. Być może jakby ten plik był z dysku 250...
     
Wczytywanie...

Poleć forum