1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox slim - PAL

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Mythezor, Marzec 9, 2011.

  1. Mythezor

    Mythezor Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 7, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,

    Kupiłem FIFA 11. Lecz jest pewien problem, gdy mam ustawione PAL-60 grafika w menu konsoli oraz w FIFA 11 jest okropna, rozmazana i niewyraźna, gra wygląda beznadziejnie. Jednak gdy ustawie PAL-50 menu konsoli wygląda świetnie, bez rozmazań, wyraźne ostre kontury, jednak nie mogę uruchomić wtedy FIFA 11 bo piszę, że nie obsługuje PAL-50. W czym może leżeć problem ? Widziałem u wielu znajomych, że grali w fife na świetnej grafice i wszystko ladnie chodzilo. Ja natomiast na PAL-60 mam okropna grafike i nie wiem co z tym zrobic, a nie mam zamiaru kupować gier po 150zł żeby mieć grafikę gorszą niż w TIBI.

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. berials

    berials Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2011
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  4. Mythezor

    Mythezor Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 7, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Z tyłu TV jest informacja 220V-240V (50/60Hz), a mimo to przy ustawieniu PAL-60 grafika w menu konsoli jest okropna i strasznie niewyraźna, to samo w grze, nie da się nawet menu odczytać.
     
  5. berials

    berials Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2011
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Możesz spróbować z innym kablem.
     
  6. laki_me

    laki_me Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a zrób tak, wpisz w google model telewizora+60hz, może to nie tylko u ciebie problem
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    własnie podałeś napięcie znamionowe telewizora :)
     
  8. lukasx86

    lukasx86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2010
    Posty:
    102
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sosnowiec
    telewizor kiepski i tyle! tylko zmiana telewizora rozwiąże twój problem, miałem podobnie tylko że na okres naprawy LCDka musiałem się przesiąśc na Samsunga CRT i tam miałem takie kwiatki. pozostaje grać w gry pal-50
     
  9. piotrek95pl

    piotrek95pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2011
    Posty:
    298
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    wydaje mi sie ze to wina telewizora
     
Wczytywanie...

Poleć forum