1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox SLIM Problem z Zasilaczem.

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Adikoss, Sierpień 8, 2010.

  1. Adikoss

    Adikoss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Nysa
    Witam
    Piszę tu do wszystkich użytkowników nowego Slima. Czy wasz zasilacz też chodzi głośniej od konsoli?? Ja myślałem że to normalne, dopóki nie przeczytałem tematu jednego z użytkowników Polygami że ma właśnie ten problem z nowym zasilaczem, pisał że na poprzednim (Miał wymianę konsoli w MS) wszystko chodziło cichutko, a teraz zasilacz chodzi głośniej niż konsola dokładnie tak samo jak u mnie. Powiedzcie mi co mam z tym zrobić zgłaszać do MS? Na razie wszystko działa i nie wiem co mam robić.

    [YOUTUBE]lVJDuHWiUwo&feature=youtube_gdata[/YOUTUBE]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    No rzeczywiście głośno weź może zadzwoń na info linie MS i powiedz im, że masz coś nie tak z zasilaczem.
     
  4. Adikoss

    Adikoss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Nysa
    A ma ktoś nr. tel. na tą infolinię?
     
  5. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Proszę 00800 441 17 96.Zapomniałem, że dziś niedziela wiec się nie dodzwonisz.
     
  6. Apacer

    Apacer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    897
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polkowice
    Nowe zasilacze w "slimkach" mają wentylator wymuszający obieg powietrza. Czy te głośne "chodzenie" jest cały czas, czy tylko przez okreslony czas?
     
  7. DJ.Bart

    DJ.Bart Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    428
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tczew
    Kupiłem Slima w wtorek i umie zasilacz też tak głośno pracuje ale schowałem go za stolik ze sprzęt i go nie słychać, a konsola chodzi cichutko bardzo jestem zadowolony i polecam.
     
  8. Kukielman

    Kukielman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To jest normalne w slimie :) po prostu jest teraz technologia 45 nm, zasilacz głośniej pracuje, co sie równa z tym,że lepiej chodzi prawda?:) a to chyba dla xbox userów najważniejsze,aby konsola się nie przegrzała . Przegrzanie konsoli=RROD :)
     
  9. rafcio007

    rafcio007 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Londyn
    to nie jest normalne, po przejrzeniu for, filmow na youtube itd, rozmowie z konsultantem MS wiem że zasilacz nie może być głosniejszy od samej konsoli, ja jutro dzownie do MS w tej sprawie(mam własnie glosny zasilacz) i dam znać co z tym fantem bedzie
     
  10. Art.13

    Art.13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    314
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Miasteczko śląskie
    taka konstrukcja wszystkie zasilacze slima chodzą tak głośniej od kosnoli to normalka
     
  11. rafcio007

    rafcio007 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Londyn
    czy ja wiem czy normalka?? Wiele osób sie wypowiada i mówi ze zasilacz ciała cichutko, sam konsultant stwierdził że zasilacz nie może działac głośniej od konsoli, wiec wątpie aby to była wina konstrukcji
     
  12. scooby666

    scooby666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2010
    Posty:
    118
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rdz
    u mnie działa cicho, tzn odkąd mam (2tyg) nie udało mi się wychwycić głośnego chodzenia zasilacza... jedynie jak przytknę ucho to słychać, że coś tam się kręci
     
  13. kufer111

    kufer111 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    618
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zdolny Śląsk
    mi też głośno hałasuje-jakby traktor , a tak serio jeśli zasłoni sie te dwie przerwy od strony wylotu to jest 60% cichszy
     
  14. rafcio007

    rafcio007 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Londyn
    jutro dzwonie do MS i zgłaszam ten zasilacz, nie chce sie bawić w rozbieranie zasilacza i zmienianie wiatraczka, zasłanianie wylotów itd, kupiłem Xbox360S który miał byc cichy i juz. Płacę wymagam :)
     
  15. kopciuch

    kopciuch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2010
    Posty:
    96
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A nie da się do tego Slima po prostu podłączyć zwykłego - cichego zasilacza od starego X360?
     
  16. rafcio007

    rafcio007 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Londyn
    nie, to sa inne zasilacze, i jak pisałem wcześniej kupiłem i maja mi wymienić na normalny cichy zasilacz,
     
  17. lukan00

    lukan00 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    LbN
    To teraz Cie zaskoczę. W czasie spoczynku czy uruchomionej gry nie słyszę takiego dźwięku jak pokazał na filmiku autor tematu. Może powodem jest to, że mam Slima 4GB?
     
  18. rafcio007

    rafcio007 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Londyn
    wiem na pewno, że większość osób które maja slima 250GB mogą się cieszyć ciszą :) Ale są i niestety jakieś wadliwe modele, w tym ja 1 posiadam :) Pytałem się ludzi ktorzy uzywaj slima, ich zasilacze chodzą cichutko, tylko w kilku przypadkach jakie znalazlem opisane zasilacz działa jak suszarka.
     
  19. rafcio007

    rafcio007 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Londyn
    i wszystko załatwione ;) Przyślą mi nowy zasilacz w ciągu 14 dni, bez potrzeby wysyłania starego :) Dam znać jak nowy się sprawuje, ale to dopiero po 27 września jak będę w Lublinie. Ufff Sprawa załatwiona duży PLUS dla MS. Pozdrawiam
     
  20. Adikoss

    Adikoss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Nysa
    No to czekamy razem na nowy Zasilacz przed chwilą dzwoniłem na infolinię.

    LUDZIE PAMIETAJCIE JEŻELI MACIE X360 Slim i GŁOŚNO CHODZI WAM ZASILACZ TO ODDAWAJCIE NA GWARANCJE BO JEST TO AWARIA ZASILACZA POMIMO IZ WSZYSTKO DOBRZE CHODZI (Tak oto rzekli mi na INFOLINI M$ i samo nie wiedza dlaczego tak jest)
     
  21. plbubu

    plbubu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
    też mi szumi jak suszarka.... macie numer do nich ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum