1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox slim RGH dysk 320 gb problem z BF 4 i GTA V

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez krisss3376, Sierpień 9, 2014.

  1. krisss3376

    krisss3376 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2013
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Końskie
    Witam mam konsolę slim 320 gb dysk RGH i mam problem z BF 4 gdy to odpalam z pena czy z dysku Menadżer plików -> USB 1 -> BF4 -> I ten plik 44 lb co odpala gre .. gra się odpala jednak po chwili wyskakuje żeby włożyć dysk do gry multi i potem żeby włożyć dysk z grą dla jednoosobowego gracza o co z tym chodzi? nagrywam fife 14 normalnie odpalam i działa a tu jakieś lotki , a z GTA V podejrzewam że będa takie same problemy ? i mam jeszcze takie pytanie czemu gry mi się nie pokazują w tym biblioteka i Xbox 360 Games tylko musze wchodzić w menadżer plików jedyne co mi przychodzi do głowy to to że pliki przerabiam iso2god do formatu xex a nie do GOD czy jest jakieś inne wyjaśnienie? Z góry dzięki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jeśli mówisz o FSD to musisz dać skan po wrzuceniu gry..wcześniej ustawić ścieżkę do folderu z grami.. Jeśli o nxe to gry muszą być w god i w lokalizacji: content/16zer/....
    Co do bf4 , to textury na hdd/content/16zer.., a gra do gier i zadziała :)

    Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
     
  4. krisss3376

    krisss3376 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2013
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Końskie
    Ja na HDD nie mam content żadnego oO po prostu wrzucam gry przerobione w iso2god na pena a potem z pena przenoszę gry po prostu na hdd i tyle jak ustawić i gdzie ustawić te ścięzkę do tych gier żeby widniały w bibliotece , i mam wrażenie że mam strasznie słabą jakość grafiki mam 32 cale TB gram pod 1080p a w Tomb Raider tym najnowszym Lara wygląda jakbym grał w 800x600 jakie mogą być przyczyny? lipny kabel hdmi przerabianie gier tym programem? przerabiam z mode "None"
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12072
    Polubienia:
    1066
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    To stworz jesli go nie masz. Kopiujac go np z tej gry. W grze bedzie taki katalog skopiuj go bezpośrednio na hdd. Druga plyte zaś z gra do katalogu gry. Ścieżkę do gier ustawiasz w opcjach okladek.
    Co do grafiki jesli masz ustawiona rozdzielczość 1080p to wszystko co mozesz zrobic, ewentualnie zmien8c kolory w opcjach tv. Nic nie masz uszkodzone
     
  6. krisss3376

    krisss3376 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2013
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Końskie
    To tak jakby nie wygładzało krawędzi w ogóle , w BF folderze nie ma content tylko dwa katalogi z jakimiś liczbami w jednym jest plik 1.8 gb a w drugim ten katalog do odpalania gry stawiam że ten 1.8gb to content ja ten BF ściągałem od razu pod RGH
     
  7. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Utwórz taką strukturę folderów na hdd:

    content/0000000000000000/454109BA/00000002/ tutaj skopiuj ten plik 1,8gb.
     
Wczytywanie...

Poleć forum