1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox slim RGH dysk 320 gb problem z BF 4 i GTA V

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez krisss3376, Sierpień 9, 2014.

  1. krisss3376

    krisss3376 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2013
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Końskie
    Witam mam konsolę slim 320 gb dysk RGH i mam problem z BF 4 gdy to odpalam z pena czy z dysku Menadżer plików -> USB 1 -> BF4 -> I ten plik 44 lb co odpala gre .. gra się odpala jednak po chwili wyskakuje żeby włożyć dysk do gry multi i potem żeby włożyć dysk z grą dla jednoosobowego gracza o co z tym chodzi? nagrywam fife 14 normalnie odpalam i działa a tu jakieś lotki , a z GTA V podejrzewam że będa takie same problemy ? i mam jeszcze takie pytanie czemu gry mi się nie pokazują w tym biblioteka i Xbox 360 Games tylko musze wchodzić w menadżer plików jedyne co mi przychodzi do głowy to to że pliki przerabiam iso2god do formatu xex a nie do GOD czy jest jakieś inne wyjaśnienie? Z góry dzięki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3729
    Polubienia:
    1141
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jeśli mówisz o FSD to musisz dać skan po wrzuceniu gry..wcześniej ustawić ścieżkę do folderu z grami.. Jeśli o nxe to gry muszą być w god i w lokalizacji: content/16zer/....
    Co do bf4 , to textury na hdd/content/16zer.., a gra do gier i zadziała :)

    Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
     
  4. krisss3376

    krisss3376 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2013
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Końskie
    Ja na HDD nie mam content żadnego oO po prostu wrzucam gry przerobione w iso2god na pena a potem z pena przenoszę gry po prostu na hdd i tyle jak ustawić i gdzie ustawić te ścięzkę do tych gier żeby widniały w bibliotece , i mam wrażenie że mam strasznie słabą jakość grafiki mam 32 cale TB gram pod 1080p a w Tomb Raider tym najnowszym Lara wygląda jakbym grał w 800x600 jakie mogą być przyczyny? lipny kabel hdmi przerabianie gier tym programem? przerabiam z mode "None"
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12447
    Polubienia:
    1121
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    To stworz jesli go nie masz. Kopiujac go np z tej gry. W grze bedzie taki katalog skopiuj go bezpośrednio na hdd. Druga plyte zaś z gra do katalogu gry. Ścieżkę do gier ustawiasz w opcjach okladek.
    Co do grafiki jesli masz ustawiona rozdzielczość 1080p to wszystko co mozesz zrobic, ewentualnie zmien8c kolory w opcjach tv. Nic nie masz uszkodzone
     
  6. krisss3376

    krisss3376 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2013
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Końskie
    To tak jakby nie wygładzało krawędzi w ogóle , w BF folderze nie ma content tylko dwa katalogi z jakimiś liczbami w jednym jest plik 1.8 gb a w drugim ten katalog do odpalania gry stawiam że ten 1.8gb to content ja ten BF ściągałem od razu pod RGH
     
  7. Jabar

    Jabar V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3729
    Polubienia:
    1141
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Utwórz taką strukturę folderów na hdd:

    content/0000000000000000/454109BA/00000002/ tutaj skopiuj ten plik 1,8gb.
     
Wczytywanie...

Poleć forum