1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox Slim + RGH problem z free dashem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez WallAR, Styczeń 2, 2013.

  1. WallAR

    WallAR Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 18, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześć!
    Mam xboxa właśnie z rgh. I mam następujący problem. Gdy wrzucam na pendriva gry w formacie GOD(gotowe z nie będę kradł) free dash ich nie widzi.
    Próbowałem wsadzać je do folderu content, Gry xbox360, i różnie możliwe sposoby jakie tutaj udało mi się uzyskać. I niestety nadal Freedash ich nie widzi. Skopiowałem sobie jedną gre bez pośrednio na dysk konsoli do content/0000000..0 i free dash nadal jej nie widzi. Po skopiowaniu gry na dysk w standardowym dashu mogę sobie odpalić tą gre i wszystko chodzi tak jak powinno.
    Jak mam skopiować gry na usb tak żeby freedash odrazu je widział?

    Pozdrawiam!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  4. WallAR

    WallAR Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 18, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak że tak się głupio spytam ? :) bo klocka mam zaledwie pare godzin :]
    edit.
    Jak włączyłem metro skin to znalazłem opcje do szukania i ustawiłem żeby szukał po USB. po przeskanowaniu nadal nie ma gier ;-)
    edit2.
    Jak podłączyć xboxa do sieci bezpiecznie? Bo mam wifi. po skonfigurowaniu łączy się z siecią ale wyskakuje bład że nie umie się połączyć z internetem.
     
  5. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    rgh nie podłączysz do xbox live bo nie minie czas 2 minut i Cię zbanują.
    utwórz folder o nazwie "GRY" na dysku/pendrive i tam wrzucaj gry. następnie wejdź w ustawienia FSD, poszukaj ustawień ścieżek - znajdź folder który utworzyłeś, zmień głębokość szukania na 10 i naciśnij "X" na padzie, wtedy ustawienia się zapiszą.
    potem daj na skanowanie ręczne i powinno zacząć wyszukiwać
     
  6. WallAR

    WallAR Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 18, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chciałem poprostu podłączyć konsole do internetu żeby skorzystać z takiej funkcji jak FSD update ;-)
    Zrobiłem tak że wskazałem mu folder i głębokość 10 i na fsd nadal nie wyświetla mi żadnych gier :D
    Zaraz spróbuje jak idzie mi z xex'ami.
    Edit:
    Przepraszam za mój Downizm. Gra ta akurat wyświetla się pod Gry Arcade ;] dlatego jej nie znalazłem.
     
Wczytywanie...

Poleć forum