1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox slim wentylator

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Samuel Kubarek, Listopad 9, 2013.

  1. Samuel Kubarek

    Samuel Kubarek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    A, A
    Witam niedawno nabylem Slima z Lt3...dziwi mnie jedna rzecz...kratka od nawiewu jest strasznie goraca a wentylator ciagle chodzi jenym wolnym tempem,czy to normalne czy cos z moim chlodzeniem w Slimie nie tak? Konsola czysta w srodku,brak kurzu itd..

    Zastanawia mnie takze czy da sie jakos troszke go przyspieszyc? Czy mod na12Volt jest dobry? Lub czy montujac jakis fan 92mmx92mm na 3 piny dokupujac to :REGULATOR OBROTÓW WENTYLATORA NANOXIA PWM PWMX (3677242134) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. bedzie mialo regulacje obrotow? Niby jest on na 4 Piny i podpina sie wentylator 3 pinowy. Co o tym sądzicie? pozdrawiam i z gory dziekuję za pomoc :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    W slimie tak jest, to normalne

    Wysłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 4
     
  4. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
    Dokładnie jak wyżej. Nic nie grzeb zostaw jak jest bo to normalne. Daj konsoli samej zarządzać wentylatorem i będzie OK.
     
  5. Samuel Kubarek

    Samuel Kubarek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    A, A
    Ok wiec nic tam nie będę grzebał...Spytam sie odrazu o jeszcze jedną rzecz : Czasami lecz rzadko bywa tak ze jak konsola lezy to nie widzi płyty, musze ja wyłączyc postawic i wsio działa, pozniej ją połoze i tez czyta kazda...stało mi sie juz to dwa razy...w czym leży wina? (nie wazne czy oryginał czy LT3 )
     
  6. Psychopatha

    Psychopatha Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 5, 2013
    Posty:
    36
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Z pewnością to wina napędu lub lasera. W innych sprzętach jest podobnie
     
  7. Samuel Kubarek

    Samuel Kubarek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    A, A
    Ok dzis wentylator zakonczyl chyba swoj zywot :( Podaczes grania zaczeło sie cos tłucz w srodku i ocierac...okazuje sie po rozebraniu ze wentylator zabardzo spuszcza sie w dół, poprostu rusza sie w góre i dół na tych slizgach ( chodzi o samo skrzydło co sie kreci w osi ) Teraz pytanie skad wziąść taki nowy bo na alledrogo nic nie widze...prosze o odpowiedz bo strach troche juz grac, jak zgrzytnie to masakra :)
     
  8. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
  9. Samuel Kubarek

    Samuel Kubarek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    A, A
    Wentylator wymieniłem na zalman fm-2 oraz regulator obrotow :) teraz xbox nie jest taki cieply a regulator swietna sprawa :p...tylko co najgorsze konsola posiadala RGH widac slady po lutowanich oraz jakies kabelki...chociaz z xbox live laczy sie normalnie...dziwne...
     
  10. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
    Piszesz że posiadała RGH, a może posiada? Jeśli posiadała to co w tym dziwnego że live działa? Rgh nie ma wiec bana nie powinno być
     
  11. Samuel Kubarek

    Samuel Kubarek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    A, A
    Hm...jak sprawdzic czy posiada? Widac jakas plytke pod chlodzeniem, biała...kilka kabelkow i miejsca po lutowanicah...wolne piny, tak jakby cos było tam przylutowane...
     
  12. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
    Jak plytka pod chlodzeniem to na bank Post fix do Corony v3 lub V4. Zrob fotki i wrzuc a wszystko sie dowiemy

    Naklepane na i9001
     
Wczytywanie...

Poleć forum