1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox Slim z USA - pytanie o zasilanie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Bogumil, Luty 20, 2011.

  1. Bogumil

    Bogumil Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 20, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Wygrałem i leci do mnie Xbox Slim z USA. Mam do was pytanko. Który Autotransformator kupić, aby konsola się nie spaliła i działała prawidłowo ??

    Kod:
    http://www.toroidy.pl/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=26&category_id=6&option=com_virtuemart&Itemid=3&lang=pl
    czy ten ??

    Kod:
    http://www.toroidy.pl/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=27&category_id=6&option=com_virtuemart&Itemid=3&lang=pl

    Proszę o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. saperxd

    saperxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
    Nie taniej było by kupic oryginalny zasilacz na allegro?
     
  4. Bogumil

    Bogumil Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 20, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Europejski zasilacz do konsoli z USA ?? Potrzebuje obniżyć napięcie do tego jakie jest w USA
     
  5. sunrise103

    sunrise103 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2010
    Posty:
    209
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dzierżoniów
  6. Bogumil

    Bogumil Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 20, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. toudick

    toudick Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2010
    Posty:
    217
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  8. kamykle

    kamykle Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No to sam sobie odpowiedziales na pytanie:) DO wszystkiego masz przejsciowki, i to za grosze...Tak nawiasem dzisiaj za glupi kabel hdmi dalem 12zl w elektoniku...:) Takze w kazdym tego typu sklepie i komputerowym powinni to miec:)
     
  9. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    co wy piszecie ???
    musisz dokupić tylko europejski zasilacz i to wszystko
    TAK europejski zasilacz od Slima do xboxa Slim z usa
    napiecie w USA jest 110V i na wyjściu do xboxa jest 12V [stałe]
    napiecie w europie jest 230V i na wyjściu do xboxa tez 12V [stałe]
    więc żaden autotransformator tylko zwykły zasilacz 230 V / 12V od slima w tym przypadku
    oprócz napięcia ważna jest też częstatliwość sieci elektrycznej
    w usa 60Hz w PL 50 Hz [nie mylić z ustawianiem Hz w gierkach ,to co innego]
     
Wczytywanie...

Poleć forum