1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox Slim.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Rembol, Lipiec 25, 2010.

  1. Rembol

    Rembol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Chciałem spytać czy w slimie jest można wybrać język polski w menu czy jest tylko fabryczny angielski?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Veok

    Veok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2010
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdańsk
    W każdym X360 możesz wybrać język polski.
     
  4. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Fabrycznie jest język Polski i wiele wiele innych .
     
  5. Malinbox

    Malinbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    Tak jak wyżej, ponieważ w slimkach jest ten sam dash co w starszych wersjach gdzie był jezyk Polski
     
  6. Bułka1992

    Bułka1992 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak można
     
Wczytywanie...

Poleć forum