1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox- telewizor

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dexon, Sierpień 5, 2011.

  1. dexon

    dexon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam problem gdy włączam xboxa i daje go w HD pisze , że BRAK SYGNAŁU Jak to naprawić !? . Ostatnio miałem tak samo ale jakoś naprawiłem lecz zapomniałem . Mój telewizor to samsung nie pamiętam modelu. Jest tylko Niebieski ekran i brak sygnału...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pelikan15

    pelikan15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nysa
    Zmień na inne wyjście na pilocie telewizora
     
  4. childofthewind

    childofthewind Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jeżeli masz więcej niż jedno wejście HDMI to zmień input z TV a jak nie umiesz to po prostu przełącz kabel hdmi do innego wejścia w końcu trafisz:)
     
  5. yaro555

    yaro555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2010
    Posty:
    330
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Skierniewice, Poland
    Jeśli samsung to wciskasz w pilocie SOURCE i dalej już jasne :)
     
  6. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Napisz więcej informacji np.
    Jakim kablem masz podłączonego x-a do TV?
    Czy TV jest HD Ready lub FullHD? albo podaj model
     
  7. dexon

    dexon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    naprawiłem już chodzi o to , że gdy włączony jest HDMI i dam na program np NR " 1" To automatycznie coś sie wyłącza więc musze wyłączyć telewizor i włączyć :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum