1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox + TV Panasonic + HDMI = Problem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez darius1115, Kwiecień 9, 2013.

  1. darius1115

    darius1115 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam !

    Mam problem : Otóż kupiłem Jaspera i nie mam obrazu ani dzwięku na mojej plazmie przez HDMI,przez component wszystko cacy.Podłączałem konsolę do LCD kuzyna poprzez HDMI i tam wszystko ok O.O.Nie rozumiem.Dodam jeszcze że miałem Falcona podpiętego przez HDMI i było ok,a teraz TV wogóle nie wykrywa konsolki poprzez HDMI ( Jasper ).Próbowałem na 2 kablach i 3 wyjściach :(

    TV to Panasonic P42S20

    Z góry dzięki za odp :)

    Pozdrawiam !
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. remospl

    remospl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2012
    Posty:
    160
    Polubienia:
    40
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Witonia
  4. darius1115

    darius1115 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki za odp :)

    Nie wiem czy to pomorze,bo konsolkę oddałem i gość zwrócił forsę :)

    Kupuję PS3,lub Slima Xboxa :) ( chociaż przy X'ie boję sie ze problem sie powtórzy...)

    Pozdrawiam !
    Kofston
     
  5. remospl

    remospl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2012
    Posty:
    160
    Polubienia:
    40
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Witonia
    Jeżeli się powtórzy to masz problem z Tv .. Kumple nie mają xa w okolicy abyś pożyczył i posprawdzał różne ustawienia ?
     
  6. darius1115

    darius1115 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No nie ;) Szkoda.....

    Aczkolwiek nie rozumiem....miałem Falcona,rok temu sprzedałem,a na nim wszystko chodziło ..A na Jasperze lipa ;)

    Chyba kupię PS3.... ;D ( dużo kumpli ma :) )


    Pozdrawiam
    Kofston !
     
  7. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    To kup :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum