1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox uruchamiany pierwszy raz w zyciu.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Konvict, Sierpień 22, 2014.

  1. Konvict

    Konvict Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2014
    Posty:
    32
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Panowie posiadam x'a i dziś uruchomiłem go pierwszy raz w zyciu, dla mnie to trochę czarna magia powiedzcie mi na pare pytań mój x to slim z rgh i pytanie mam ponieważ jak uruchomię go to jak udało mi się sformatować dysk zewnętrzny to wykrywa 250 gb czyli tyle co mam ale natomiast jak w chodzę w ustawienia systemu to tam pokazuje mi 32gb czym to jest spowodowane? Ponadto drugie pytanie jak uruchomić wcześniejsze sciągniete gry a mianowicie GTA 5, watch dogs obie te gry posiadają 2 cd, Z gta to wyczytałem że muszę zrobić tak że z płyty 1 wyciągam 4 pliki z contect i na dysk zewnętrzny a cd 2 przerobić na gog i na pendriva wtedy to poleci czy coś pokręciłem? Oraz powiedzcie mi jak wrzucić gry na dysk zewnetrzny by chodziły jak ponazywać tam foldery? po sformatowaniu na dysku powstał folder gry xbox a w srodki są jakieś pliki dat, jak to dalej uruchomić ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. XDFSQ

    XDFSQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2014
    Posty:
    80
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Praust
  4. Konvict

    Konvict Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2014
    Posty:
    32
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ok jest takie coś jak zgrywanie gier tylko jeden problem bo ja chce grać z dysku zewnętrznego więc ustawiam ścieżkę na niego i nic mi nie wykrywa
     
  5. XDFSQ

    XDFSQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2014
    Posty:
    80
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Praust
  6. Konvict

    Konvict Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2014
    Posty:
    32
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ok w frestyle dash w prawym górnym rogu widzi 260gb ale jak w chodze w orginalny dash i tam sformatuje to dalej widzi tak jak mówie 260 gb ale 32 gb jest zajęte bo powstaje tam folder xbox360 a w srodku pliki dat

    EDIT:

    Panowie czemu po sformatowaniu dysku w orginalnym dashu w opcjach w pamięci masowej jest tylko 32 gb i to właśnie tyle zajmuje folder powstały na tym dysku?

    EDIT 2:

    Panowie pytanie mam też na temat gta 5 gdyż nie posiadam wewnętrznego dysku jedynie zewnętrzy czy da się zgrać contect z cd 1 i god cd2 na jeden dysk zewnętrzny i z niego uruchomić czy bez pena ani rusz czy też dysku wewnętrznego nie da rady ?

    Zrobiłem wszystko na zewnętrznym dysku i wyskakuje mi jak włączam cd 2 że ta wersja gry wymaga sieciowego profilu uzytkownika i proszę sie zalogować

    Udało się włączyć zrobiłem całkowicie innaczej niż jest opisane ale śmiga bez zarzutu, dysk sformatowałem pod xem i powstał folder 32gb o nazwie xbox ten folder to wewnętrzna pamieć xboxa na moim zewnętrznym dysku tam właśnie do concent skopiowałem 4 pliki z cd 1 zrobiłem to menadzerem plików xbox, a cd 2 zrobione na god skopiowałem poprostu z kompa na dysk i śmiga, jak można zmienić okładki gier?
     
  7. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna

    http://xboxforum.pl/artykuly-196/reczne-dodawanie-okladek-do-fsd-163500/

    Na drugi raz edytuj swoje posty, a nie pisz jeden pod drugim, bo polecą pkt.
     
Wczytywanie...

Poleć forum