1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox wbudowana pamiec

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez zibby1515, Luty 21, 2010.

  1. zibby1515

    zibby1515 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    88
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    witam.
    na jednej z aukcji znalazlem konsole arcade z z lipca 2009 i bylo napisane ´wbudowana karta pamięci o pojemności 256 MB ´. czy to blad autora aukcji czy do konsol z tego czasu nie dodaja karty pamieci tylko jest wbudowana pamiec
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tomassini

    Tomassini Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warszawa
    w tej konsoli jest wbudowana pamięć 256mb
     
  4. Stalker Kaczy

    Stalker Kaczy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kalisz
    To musi byc blad. Xbox niema wbudowanej pamieci. Pewnie chodzilo mu o karte.
     
  5. zibby1515

    zibby1515 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    88
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dobrze by bylo poznac jednoznaczna odpowiedz
     
  6. SebeekS

    SebeekS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    471
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    To nie błąd, w jasperach edycji arcarde nie ma karty, pamięć jest po prostu wbudowana w płycie głównej ;] choć już przy np. falconie arcade jest dokładana karta
     
  7. fiedzio

    fiedzio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zajęczniki
    Skoro to Jasper to ma wbudowaną pamięć. W innym przypadku byłaby karta pamięci. Zwykły błąd rzeczowy autora.
     
  8. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    Jaspery Arcade mają wbudowaną kartę pamięci o pojemności 256 MB lub 512 MB

    .
     
  9. fiedzio

    fiedzio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zajęczniki
    To nie jest karta pamięci, tylko układ pamięci flash na płycie głównej! A jest różnica między kartą, a układem nie? ;]
     
  10. joker1501

    joker1501 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A tę pamięć wbudowaną mają tylko jaspery arcade(?), gdyż ja mam elite i nie mam żadnej wbudowanej pamięci. To jak to jest z tymi jasperami??
     
  11. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Tylko Arcade Jasper!
     
Wczytywanie...

Poleć forum