1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox WIFI

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Nemo 123, Sierpień 29, 2013.

  1. Nemo 123

    Nemo 123 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Połacze mojego xboxa premium za pomocą tego z netem??
    WIRELESS NETWORKING ADAPTER XBOX 360 WIFI X360 PS3 (3506374938) - Allegro.pl - Wi
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tomek0016

    Tomek0016 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2012
    Posty:
    49
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Niestety Polska
    Najprawdopodobniej nie bo Xbox nie obsługuje takich na USB adapterow. Chociaż moge sie mylić.
     
  4. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28151
    Polubienia:
    3223
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Podłączy to normalnie skrętką pod LAN w X360 i będzie śmigać.
     
  5. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Cena prawie jak orginalny z ms
     
  6. Gawlo_

    Gawlo_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2013
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kluczbork
    nie kupuj tego g...a Mam to przy dekoderze NC+ średnio raz na tydzien musze na nowo konfigurowac przy komputerze bo sie rozlacza z routerem, nie wiem jak by to było gdyby router nie byl zabezpieczony haslem. Ale mimo wszystko drugi raz bym tego nie kupil
     
Wczytywanie...

Poleć forum