1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox włączył się bez RGH

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez MykPykPyk, Październik 20, 2013.

  1. MykPykPyk

    MykPykPyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2013
    Posty:
    36
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Dzisiaj jak włączyłem konsolę odpaliła się normalnie jak bez przeróbki. Wciskając przycisk Guide na padzie nie było żadnej opcji wejścia do FreestyleDasha.
    Wyglądało to tak jakby nie było tego RGH. Więc wyłączyłem konsolę odpiąłem dysk i jeszcze raz wpiąłem (jak był podłączony gdy miała miejsca ta sytuacja, to widniały wszystkie gry) no to po odłączeniu i podłączeniu dysku i ponownym uruchomieniu konsola normalnie wstała tzn FreestyleDash itd..
    Czy to mógł być jednorazowy przypadek czy oznaka że coś się dzieje ?
    PS: Mogłem napisać to trochę chaotycznie, sorki ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    ustaw sobie poprawną ścieżkę w launch.ini
    uruchom dashlaunch i wskaż folder z freestyle dashem
     
  4. MykPykPyk

    MykPykPyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2013
    Posty:
    36
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Konsola działała na RGH już ponad miesiąc to był pierwszy taki przypadek
     
  5. Sowa

    Sowa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    439
    Polubienia:
    83
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tarnów
    Masz dysk zewnętrzny USB?
     
  6. MykPykPyk

    MykPykPyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2013
    Posty:
    36
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  7. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Bez rgh - hah :)
    Zrób jak radził Zonk, skonfiguruj na nowo linijke DEFAULT w dashlaunch'u i zapisz.

    Pisane na SGS+ w tapatalk 4.
     
  8. na mchu jadali

    na mchu jadali Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 20, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ona uruchomiła się normalnie FSD jest tylko alternatywą do zwykłego dasha. Gdy wejdziesz w ustawienia systemu włączy się normalny dash. I możesz przełączyć na fsd
     
  9. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Jednorazowy też tak mam,że chip nie zaskakuje : o
     
  10. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2717
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Wtf chip nie zaskakuje ?? Mylisz się skoro konsola się włączyła to chip działa idealnie, co innego jak nie ładuje się FSD kwestia dysku, pliku ini, lub przypadku.

    Wysłane z mojego HTC One X przy użyciu Tapatalka
     
  11. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    No to raczej przypadek. Sorry za pomyłkę
     
  12. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Też tak miałem raz że konsola się włączyła i pokazało mi NXE, długo się nie zastanawiałem i włączyłem konsole jeszcze raz i włączyła FSD, czyli poprostu się zdarza, nie masz co sie martwić

    Wysłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 4
     
  13. italiano1984bp

    italiano1984bp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2013
    Posty:
    71
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Bristol, United Kingdom, United Kingdom
    Ja tak mam po instalacji dashlunch 3,9 chyba coś jest z nim nie tak


    Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
     
  14. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2717
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Zrób aktualizację do wersji 3.10, jeśli masz stare FSD też zainstaluj nowe rev 775.

    Sent from my GT-P5110 using Tapatalk 4
     
  15. na mchu jadali

    na mchu jadali Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 20, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To że wskoczyła do NEX to nie znaczy że włączyła sie bez RGH!!!
     
  16. oranos7

    oranos7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2008
    Posty:
    217
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Chłopaki już wam mowie , z niektorymi dyskami xbox 360 ma problem (np z seagate na usb) na coronie chodzą dobrze a na trinity czasem nie zaskakują i nie odpala fsd.
     
  17. L4mia

    L4mia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    673
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    KRK
    prawda na moim wewnętrznym scorpio jest tak samo - jedynie można to obejść wrzucając fsd razem z ini do pamięci wewnętrznej ale na dualnand to też ryzykowne jest w trybie xlive
    ja tak mam - zaliczyłem obraz z aktualizacją xlive z pięć razy (pierwszy raz był z rok temu) - ale M$ to nie obchodzi dopóki się nie zalogujesz
     
Wczytywanie...

Poleć forum