1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox z 1.6+activate iso a nowe gry

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kluska, Październik 10, 2011.

  1. kluska

    kluska Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich. Jako że zbliża sie okres wysypu nowych gier, po długim okresie bez grania postanowiłem troche "odkurzyć" konsolke. Mam do Was pytanie, a mianowicie chodzi o to czy będę musiał przerabiać na klocka na nowy soft typu LT czy aby grac bez problemu offline(nie bawi mnie gra sieciowa) wystarczy jedynie ten stary soft 1.6 z Activate? Jeśli ostatnimi czasy padła odpowiedź na to pytanie to wybaczcie mi, ale miałem długa przerwe bez grania i głowa boli ile się pozmienialo w tych wszystkich modyfikacjach :)

    Dziękuję za ewentualne odpowiedzi i pozdrawiam :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. szymona96

    szymona96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    223
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    Do najnowszych gier niestety musisz posiadać LT+ 2.0, a niedługo może nawet wyżej. Dlatego jeśli nie umiesz sam przerabiać, to wstrzymaj się z płaceniem za flash komuś minimum do nowego dasha, bo możliwe ze za 3 tygodnie musiałbyś przerabiać od nowa.
     
  4. kluska

    kluska Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A nie ma możliwości zmiany Wave'u gry ( np do 3)?
     
  5. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28109
    Polubienia:
    3214
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Bez zmiany na LT+ nic nie odpalisz teraz. Zmiana wave i activate iso to już przeszłość.
     
  6. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    zbierać kase na lt 2.0 i najlepiej samemu umieć przerabiać
     
Wczytywanie...

Poleć forum