1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox z 2014 a napęd. Pytanie.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dzwonkos, Grudzień 14, 2014.

  1. dzwonkos

    dzwonkos Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam serdecznie

    Chciałbym zaznaczyć, że zapoznałem się z tematem odnośnie napędów Xbox 360 natomiast nie znalazłem odpowiedzi na swoje pytanie.

    Konsola moja została wyprodukowana 02.09.2014 jest to wersja Xbox 360 4Gb w jaki najlepszy sposób można sprawdzić jaki ona napęd posiada.

    Sprawdzając na stronach podanych w innych wątkach akurat ciężko odnaleźć tę wersję.


    Z góry dziękuje za odpowiedź i jeżeli mimo wszystko jest gdzieś odpowiedź na moje pytanie proszę mnie nie linczować :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    [​IMG]
     
  4. dzwonkos

    dzwonkos Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zdołałem gdzieś przeczytać, że od 08.2014 wyszła nowa płyta główna i xboxa ciężko przerobić czy to prawda ?
     
  5. baton

    baton Moderator Członek Załogi Moderator Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2009
    Posty:
    348
    Polubienia:
    879
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SZ/OST
    Winchester czy jakoś tak nie da się tego przerobić . LT i RGH wykluczone

    Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
     
  6. dzwonkos

    dzwonkos Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli mam rozumieć, że kupując tę wersję konsoli " popłynąłem " i przeróbka jest nie możliwa ?
     
  7. baton

    baton Moderator Członek Załogi Moderator Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2009
    Posty:
    348
    Polubienia:
    879
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SZ/OST
    Tak. Nie jest możliwa

    Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
     
Wczytywanie...

Poleć forum