1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox z alledrogo

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez maniak827, Październik 29, 2012.

  1. maniak827

    maniak827 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na wstępie chciałbym się z Wami przywitać. Myślę, że zostane tu na dłużej.
    Zamówiłem na allegro xboxa 360 premium w związku z czym mam pare pytań (zależy mi na szybkiej odpowiedzi ponieważ mam ku temu powody dla tego też zakładam temat)

    XBOX 360 PREMIUM Z GW. NA 6 M-CY . (2738361253) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

    Opłacało mi się go kupić? (okablowanie i pady dostane od znajomego za darmo)
    Jest to wersja fat?
    Naprawdę mam się bać awaryjności? (zasilacz 204W. pod te konsole)
    Czy pady bezprzewodowe beda kompatybilne z tym xboxem?
    Podobno po aktualizacji "systemu" dostepna jest przegladarka,facebook czy youtube? - to akurat malo dla mnie wazne, ale na pewno fajny i ciekawy gadzet ;)
    Xboxa kupuje ze wzgledu na granie w GTA IV czy HALO. Grac bede tylko na oryginalnych wersjach. Nie zamierzam grac Multiplayer.


    Z gory chce podziekowac za odpowiedzi,
    Pozdrawiam maniak827
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. plendz

    plendz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Rychtal
    Strasznie głosno chodzi :p Tak to wersja fat u mnei dwa takie ppsute stoja :)mi pady działały :)
     
    1 osoba to lubi.
  4. mustangx

    mustangx Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    547
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Odp: Xbox z alledrogo

    przeplaciles...


    Wysyłane z mojego GT-S5660 za pomocą Tapatalk 2
     
  5. maniak827

    maniak827 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki za odpowiedzi :)
    Moglbym prosic by ktos jeszcze odpowiedzial na pozostale pytania :)?
     
  6. PokerFacowaty

    PokerFacowaty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2012
    Posty:
    408
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    Pady powinny działać. Po aktualizacji dasha jest dostępny Internet Explorer, a FB i YT było już wcześniej, wszystkie aplikacje działają tylko na kontach GOLD.
     
    1 osoba to lubi.
  7. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    opłacało,nie opłacało... cena hm, może i nie najwyższa ale...
    tak, jest to wersja PHAT
    Pady będą działać
    fat'y z 204W zasilaczem były dość awaryjne, mi 2 padły, jeden 1,5roku od nowości ,a drugiego miałem używkę - pochodził z pół roku
    co do aktualki , to:
    przeglądarka jest- internet explorer(ale bez flash'a) - i tylko dla konta GOLD
    facebook'a ponoć wywalili
    youtube jest

    Moje zdanie: za sześćset kilka zł, masz nóweczkę slima 4gb na allegro - mało awaryjne- dostałbyś jeszcze 3miesiące LIVE gratis :) ja przynajmniej bym wolał slima
     
    1 osoba to lubi.
  8. maniak827

    maniak827 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki ogromne za odpowiedzi. Już jest zamówiony :) Koleś odpisał, że zasilacz 203w (czy tam 204w) dziala pod kazdym z tych boxow i moze mi go dolozyc. Wiec pewny nie jestem czy zasilacz dedykowany to wlasnie 200+W:) Jak dojdzie to na pewno się zorientuje i mam nadzieje, ze i w tym mi pomozecie. Po jakims miesiacu mam w planach wymienic paste,radiatory i dodac jakis wentylatorek w srodku dla pelnego zabezpieczenia ;)

    Dziekuje jeszcze raz ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum